- 17 Ağustos 2009
- 42.316
- 30.878
- 3.448
Altay denen titreği bu kulübün içerisine sokan biri olursa yarın istifasını versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onanan kötü kaleci degil manu fener gibi toksik bir camia haline geldi.adam orada oynayamaz..orada tedirgin bir tavşan gibi..tüm parayı edersona verip orta saha almayacaklarsa bedava onana alır ve çok iyi bir orta saha alırım kesinlikle.Kalecilik pozisyonu denenecek bir şey değil. Onana kaç yıldır kötü oynuyor. ‘Formsuz’ desek, bir insan kaç yıldır formsuz olabilir? Onana baya kötü kaleci, gelmesin; rezil oluruz.
Oynatmasa nasıl form tutacak? Onu anlatmaya çalışıyorum… ihtiyacı var adama… süre verecek yavaş yavaş form tutturacak…Oynatip oynatmama karari kendisine ait ama burada zorla yaptigi bir şey degil bu. Oynatmayabilir yani
Konudan bağımsız, titrek derken?Altay denen titreği bu kulübün içerisine sokan biri olursa yarın istifasını versin.
Hocamız kimi istediyse aldık derler.Bunlar beceriksiz kendi beceriksizliklerini örtmek içi okan buruk'u atıyorlar ortaya.
Nerede duracağını bilemeyen sürekli tereddüt yaşayan bomboş bir kaleci.Konudan bağımsız, titrek derken?
Sancho haricinde kim var?
Çok pis satıldık.
Galiba Lauriente en net aday olur
Evet Okan, barışa verecek cevabı yok, çünkü benzerini zaten Galatasaray’a yaptı.. Evladım, sözleşmen var, başkasının ne aldığı seni ilgilendirmez, diyemedi.. çünkü Ankaragücü maçında barış gibi arkadaşlarını satmıştı geçmişte, para için… evet Okan, çünkü olay olur olmaz neşteri vuramadı, kafası karışık topçu istemiyorum; ya satın ya kadro dışı bırakın, diyemedi. Evet Okan, transfer yaptırmadı, yönetici çıkıp “okan kimi dediyse aldık alıyoruz” dedi. Evet okan, çünkü orta sahadan haberi yok. Evet okan, hep paratoner oldu bu beceriksiz yönetime.. Evet okan, en büyük velinimeti ET itibarsızlaştırılmak istenip kulüpten gönderilirken bakmakla yetindi.. yeterli mi renkdaş? Bunları yazdım diye belki de atacak beni modlar, ancak bunlar gerçeklerimiz. Kafamızı kuma gömüp görmemezlikten gelemeyiz..Barış ı küstüren Okan mı? Transferlerin yapılmamasını sağlayan Okan mı? Yıllık 10 milyon verdiğin adamı sahay sürmekte olan mı suçlu?
Adam hala size Barış a ihtiyacımız var onu bir anda silmeyin diyor… senin gördüğün eksikleri kendisi de söylüyor… adam yazın başından beri kaleci diyor. Savunma diyor…
Bazen fm oynuyormuş gibi düşünüyorsunuz… transferi de Okan yapar, maaşları da Okan belirler, taktiği de olan yapar, oyuncuyu da olan satar…
Okan ın dahil olduğu yer belli bu kadar sıkıntı yaşanırken takımın konsantrasyonunu tam sağlayamaması…
Onana aslında kötü kaleci değil