- 27 Ocak 2010
- 132.430
- 97.561
- 5.488
başka bir seçenek göremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1) İtalya'daki yılın bidonu ödülünü en kötü performans gösteren oyunculara değil, çok büyük umutlarla transfer edilip o beklentiyi karşılayamayan adamlara veriliyor. Melo dediğin adam Brezilya milli takımına kadar yükselmişti. Kimi kimle kıyas ediyorsun?Melo da bize gelmeden italyada yılın bidonu seçilmişti. İcardi meselesi zira ortada gelmeden önce herkes burun kıvırıyodu belki de tarihimizin en büyük fenomeni oldu. Zaman bu kadar kısıtlıyken denenebilir bir risk. Ederson için 15m bonservis 10m yıllık para vermek mantıklı bir iş değil. Edersonun son zamanlardaki ruh halini de pek sağlıklı bulmuyorum yani gelirse onda da bir rehabilite süreci olacaktır. Onana'yı kiralık düşük maliyetle almak ve o bütçeyi orta sahaya aktarmak mevcut şartlarda çok daha mantıklı
O göbek erimezse icardiden de bi cacık olmaz bu konuda açık konuşalım rtaş.Valla benim derdim göbek değil. Maç temposu kazanması… o göbek erimez… icardi nin idmanlarda çalışmadığını biliyoruz zaten…
Utkucanı yemeğe ne vakit başlıyoruzKaleci alındığı müddetçe proplem yok sadece fazla domalmayalım diycem de o konuda yönetim çok pro
Zaten şu vakte kadar olan maçler için bir kaleci ihtiyacımız olamazdı
Kaleci alınıcağını varsayarsak barış haini en önemli mevzu
Yasak kaynak paylasmis gene galiba ama muvekkili uzerinden yapmadigini beyan etmis vaziyette.Emre perma ban yemiş dün ona ne oldu bu arada yav transfer kaosundan girmedim geceye kadar sinirden dün.
60-70 verilmeden satmayacaklarLookman kadro dışı kalmış al sana tarihin en iyi fırsatlarından biri