Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Okan, barışa verecek cevabı yok, çünkü benzerini zaten Galatasaray’a yaptı.. Evladım, sözleşmen var, başkasının ne aldığı seni ilgilendirmez, diyemedi.. çünkü Ankaragücü maçında barış gibi arkadaşlarını satmıştı geçmişte, para için… evet Okan, çünkü olay olur olmaz neşteri vuramadı, kafası karışık topçu istemiyorum; ya satın ya kadro dışı bırakın, diyemedi. Evet Okan, transfer yaptırmadı, yönetici çıkıp “okan kimi dediyse aldık alıyoruz” dedi. Evet okan, çünkü orta sahadan haberi yok. Evet okan, hep paratoner oldu bu beceriksiz yönetime.. Evet okan, en büyük velinimeti ET itibarsızlaştırılmak istenip kulüpten gönderilirken bakmakla yetindi.. yeterli mi renkdaş? Bunları yazdım diye belki de atacak beni modlar, ancak bunlar gerçeklerimiz. Kafamızı kuma gömüp görmemezlikten gelemeyiz..
Yaa bırakın şu geçmiş takıntınızı… terim bıraktı fio ya gitti. Geri gelecek diye luce yi yediler, aysal terim i şutladı, taraftar terime küfretti, 2000 takımındaki herkes bonservissiz gitti Avrupa’ya… herkes masum Okan suçlu… terim dışında daha sonrasında tek bir katkısı olmayan tipler efsane ama Okan hain…

Ben söylüyorum 30 yaşına kadar bana göre herkes cahil… hayatın ve bazı kavramların farkında bile değilller… evladınızın ilk hatasında evden kovun gönderin o zaman siz… gerçekten çoğu zaman anlamıyorum sizleri…

Biz antwerpe coktan evet dedik herhalde onlar da manudan ayni parayi istiyorlar ama manu vermedi. Yoksa antwerp 2 gun kala bu kadar diretmezdi.

Lammens onanayı aratır
Birisi man Utd’a akıl vermiş

Martineze biz gitmeliydik

Mecbur olmasak başka takımları yine ikna edebilirsin ama mecbur olduğumuzu bilen 20 ise 25 ister 25 ise 30 ister ucu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt