- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.944
- 3.763
Yazilim mühYol dizayn mühendisliği. Senin?
Kac senedir abddesin üstad green card mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazilim mühYol dizayn mühendisliği. Senin?
Torreira Bissouma Hakan ile mümkün olabilir.
Dün yazdığım Jacuet mi nedir o da olurdu sola. Aslında Kim Jae de olurduPrime Boey - Singo - Davinson - Jakobs
Davinson sol stoperde zorlaniyor ama su tarz bir geri 4lu kusursuz olurdu bu sistem icin
Eyvah, ustad profil acmis sanaYol dizayn mühendisliği. Senin?
Gönül öyle istiyor ama değil miSiz doğrusunuz. Ben yanlış okumuşum![]()
15 sene. Vatandaşım.Yazilim müh
Kac senedir abddesin üstad green card mi var
Fark etmez. Zaten Lemina'yi ya başlatırim ya da 60 gibi sokarım. Beni tek endişelendiren sağlığıReis leminayi cok hafife aliyorsunuz bence.. Su an bizim oyunun en kritik isimlerinden biri kendisi.. Bir kere Sizeli bir herif digerlerine gore bir de alan kapatma isinde cok iyi..
Lemina sonrasi her macin (+10 mac ) bu kadar kolay bitmesi tesaduf olamaz..
Sağlık olsun. Prates adamdır.Eyvah, ustad profil acmis sana
Beklemedigin anlarda garip gurup sorular soracak bundan sonra sana
Ben de aynı fikirdeyim. Ayrıca tüm takımı buna göre kurduk neredeyse. Sonunda istediği geri 4lüye de kavuştu sayılır.Bayerne falan oyununu kabul ettirmeye calisan okan burukun boyle bir ihtimali dusunmesi soz konusu degil maalesef..
Evet o oyunun net oyuncusu Hakan Ç. olur.Torreira Bissouma Hakan ile mümkün olabilir.
Baya az fark varmisŞimdi Romano haber girer: Ederson'da işler kızıştı. Galatasaray 10 veriyor, City 25 istiyor.