Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyle dusunuyorum genel anlamda ben de.

Fakat dunden beri sisirilen gergin balon gundem ve kolpa , cirkin, pilsik ithamlar varken cikip aciklama yapmis olmalari rezillik.

Niye aciklama yapiyoruz, gene izin verirsin ama cikip yapacagim edecegim demek uzerine ters anlasiliyor maalesef. Kelime etmelerine bile gerek yoktu.

Keremmis , gundemiymis, iviri ziviriymis benim en ufak umrumda degil - ben transferimizi yapalim, aksam cakalim, frankfurt macina kafa yoralim kismindayim ama yonetim cikip sanki kendisi halt yemis gibi bunlarin sabahtan beri konsutugu islere kendi i alet etmesi cok zayif bir is.

Ona katılırım. Çıkıp açıklama yapmak mallık. Aksine onayı verip sonra başka sebeplerle kamera karşısına çıkıldığında iğneleyici bir laf falan ile iş kotarılabilirdi. Onayı verdikten sonra sorulurdu bir gün. Biz Fenerbahçe miyiz rakibimizin alacağı bir oyuncuya engel olmaya çalaşalım. Öyle işleri sinsi FB düşünür, Benfica'dan yazı gelince bir istişare ettik aramızda ama o maliyetlerle kesinlikle ilgilenmiyorduk Kerem'le, bastık onayı geçtik derdik...

Bissouma'yı beğenmekle birlikte bir EPL oyuncusu için ortalama dakikaları cidden enteresan. Bildiğim ağır sakatlığı da yok kariyerinde. Burada sakatlıktan ziyade saha dışıyla alakalı "bağzı" şüpheler var demektir. Bu konuda da hoca ne diyorsa o olsun fikrindeyim.
açıkçası bende ilk başta ciddi bahane üretiyorlar diye düşündüm ama tothenamın biranda adamı kadrı dışı bırakması hakkında çıkan son dedikodular ayrıca bu bu takımdan bissumanın yedeği hojberg bile canabar gibi paraya gitti marsilyaya bu adam teklif bile yok var mı birşeyler galiba

erden başkanda direk izin verir tevazu falan derdi büyük ihtimal

ben sanmıyorum onun izin vermeyecegını bu olaya

kişilik olarakta bize yakışmaz falan derdi akil adam
Olayı hiç ortaya çıkarttırmadan hallederdin, yada ortaya çıkar çıkmaz müdahale ederdin. Birilerinin devreye girmesine izin verdirmezdi. Ezdirdiler kulübü. En başta küçük bir Twitter ile açıklama yap geçsin.. sadece “Türk futbolunun önünü açan takımız” de bitsin gitsin.. ulan tehdit ettiler koskoca kulübü ya bu… hemde bir muhabir aracılığı ile… neyi savunuyorlar bu yönetimi savunanlar..

Ona katılırım. Çıkıp açıklama yapmak mallık. Aksine onayı verip sonra başka sebeplerle kamera karşısına çıkıldığında iğneleyici bir laf falan ile iş kotarılabilirdi. Onayı verdikten sonra sorulurdu bir gün. Biz Fenerbahçe miyiz rakibimizin alacağı bir oyuncuya engel olmaya çalaşalım. Öyle işleri sinsi FB düşünür, Benfica'dan yazı gelince bir istişare ettik aramızda ama o maliyetlerle kesinlikle ilgilenmiyorduk Kerem'le, bastık onayı geçtik derdik...
Seviyemiz camia olarak cok farkli ama medya/sosyal medya/ anti-fenerliligi galatasarayliligindan onde olanlar ve beceriksiz iletisim kuramayan yoneticiler yuzunden hep bir gundemimiz oluyor.

Ben bizim takimin, camianin arkasina bakmadan asmasi arzusundayim belli bir citayi. Altinda kalanlar lagim cukurunda istedikleri kadar bagirsin cagirisin. Kaale alindiklari surece seni asagiya cekmeye devam ediyor.

İmkanim olsa fener kelimesi bile gormesem duymasam okumasam keske bizle ilgili haberlerde/konularda

En centilmen biziz hep ilk adımı biz atarız ya bırakın bu işleri karşında ahlaklı bir rakip yok 😡

Olayı hiç ortaya çıkarttırmadan hallederdin, yada ortaya çıkar çıkmaz müdahale ederdin. Birilerinin devreye girmesine izin verdirmezdi. Ezdirdiler kulübü. En başta küçük bir Twitter ile açıklama yap geçsin.. sadece “Türk futbolunun önünü açan takımız” de bitsin gitsin.. ulan tehdit ettiler koskoca kulübü ya bu… hemde bir muhabir aracılığı ile… neyi savunuyorlar bu yönetimi savunanlar..
evet. strateji hatası oldu
hiç uzatmadan kapatacaktık. hatta sonra üzerinden laf da atardın karşıya
ama sessiz kalıp meselenin gündem haline gelmesinden sonra apar topar engel olmayacağız diye açıklama yapınca kendini zayıf gösterdin.

erden başkanda direk izin verir tevazu falan derdi büyük ihtimal

ben sanmıyorum onun izin vermeyecegını bu olaya

kişilik olarakta bize yakışmaz falan derdi akil adam
Bence üstüne 'rakibe saygı' deyip basına dahi yansımadan mevzuyu kapatırdı.. Bana kalırsa olması gereken de o zaten..

Ancak o zaman da Erden Timur kılıçtan geçirilirdi.. Bu kutuplaşma, nefret, kin çok farklı yerlere doğru gidiyor.. Üzülüyor insan forumun lu nefret dolu ortamını görünce..

Fenerli bakan bir telefon çaktı dursun apar topar basın toplantısı düzenletti.

Biz hala transfer diyoruz, adam çıkacak barış satılacak dediği an barışı 20 milyona bırakır bunlar. Ezim ezim eziliyoruz inanılır gibi değil. Ve olayı hala kereme bağlayanlar var.
Komplo teorileri üretmeyelim. Kerem'in Avrupa'da oynamasına izin vermesek, Fener bu durumu Galatasaray'i tüm Turkiye'ye antipatik göstermek icin kullanırdı.

Yalnız bizim millette harbiden enteresan bi millet bu arada 2-3 gün kalmiş ortasahan kalecin stoperin yok bekliyorlardi sakin sakin. Şimdi kerem mevzusundan istifa diye yangin çikti ula transfer için yapaydiniz ya şunu zamanında. Bende izin vermelerini saçma buldum da orta saha ve kalecin yok çok mu daha önemli şu mevzu yani ona bir isyan çikmiyorken buna namus haysiyet vs diyerek çıkıyor.

Seviyemiz camia olarak cok farkli ama medya/sosyal medya/ anti-fenerliligi galatasarayliligindan onde olanlar ve beceriksiz iletisim kuramayan yoneticiler yuzunden hep bir gundemimiz oluyor.

Ben bizim takimin, camianin arkasina bakmadan asmasini arzusundayim belli bir citayi. Altinda kalanlar lagim cukurunda istedikleri kadar bagirsin cagirisin. Kaale alindiklari surece seni asagiya cekmeye devam ediyor.

İmkanim olsa fener kelimesi bile gormesem duymasam okumasam keske bizle ilgili haberlerde/konularda

Bunu yapmak için kendi taraftarını da ikna edecek yönetici aklı lazım. İletişim uzmanları lazım. Bu yönetimde öyle adam var mı ki... Bak forumdaki aklı başında insanlar bile ne pahasına olursa olsun o onayı vermeyelim kafasında gibi... Ama yönetim onayı verip sonra da aklı başında bir açıklama yapsa... Neden onay verdiniz diyen taraftarları da ikna edecek bir tonda bunu yapsa zamanla taraftar da ikna olur... Sürekli her maçtan sonra hakem açıklaması bekelyen taraftar için de geçerli... Muallak, gri işler için sık sık açıklama yaparsan ters teper halbuki...

Yukarıda saydım zaten en başta iyi olanları. Hakan Bursa’dan geldi ve geldiğinde çok tozdu, Suatı hatırlamıyorum, Tugay, Bülent, Okan bunlar altyapı oyuncularıydı. Altyapı oyuncularının üzerinde Derwallin büyük etkisi vardı ve tesisleri de adam eden, Galatasaray’ı kurumsallaştıran oydu. Burda zaten hem fikiriz. Akdeniz oyunlarında oynayan genç milliler Fatih hocanın öğrencileriydi çok etkisi de oldu. Yani 3-4 yabancı tek kaliteliydi, gerisini yerli ve Derwall ile Fatih hocanın dokunuşu ile bir yerlere geldiler. Arif hiç bir zaman yeterli olmadı renkdaş gözümde. Bülent tamamen Fatih hocaya yazar. Hakan, Ergün, Ümit, kaptan, Suat bunlar hep hocanın dokunuşları ile bir yerlere geldiler.. o dönem adı sanı duyulmuşlar fbye giderdi. Hatta ilk sene 4-0 yenilmiş hayata küsmüştüm. 😂
Feldkamp'in hakkini yemeyelim. 1 sene calisti sadece ama arkasindan gelen Holmann ile de felsefesi devam etti. Bizim sansimiz Derwall, Fedlkamp ve Fatih Hoca'nin 1986-1996'daki o 10 yillik surede hocalarimiz olmasiydi. Efsane uc hocanin da payi coktur bu bahsettiniz oyuncularda. Sonu zaten Avrupa'da 2 kupa ile bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt