- 22 Kasım 2008
- 10.276
- 5.571
- 2.323
Boyle dusunuyorum genel anlamda ben de.
Fakat dunden beri sisirilen gergin balon gundem ve kolpa , cirkin, pilsik ithamlar varken cikip aciklama yapmis olmalari rezillik.
Niye aciklama yapiyoruz, gene izin verirsin ama cikip yapacagim edecegim demek uzerine ters anlasiliyor maalesef. Kelime etmelerine bile gerek yoktu.
Keremmis , gundemiymis, iviri ziviriymis benim en ufak umrumda degil - ben transferimizi yapalim, aksam cakalim, frankfurt macina kafa yoralim kismindayim ama yonetim cikip sanki kendisi halt yemis gibi bunlarin sabahtan beri konsutugu islere kendi i alet etmesi cok zayif bir is.
Ona katılırım. Çıkıp açıklama yapmak mallık. Aksine onayı verip sonra başka sebeplerle kamera karşısına çıkıldığında iğneleyici bir laf falan ile iş kotarılabilirdi. Onayı verdikten sonra sorulurdu bir gün. Biz Fenerbahçe miyiz rakibimizin alacağı bir oyuncuya engel olmaya çalaşalım. Öyle işleri sinsi FB düşünür, Benfica'dan yazı gelince bir istişare ettik aramızda ama o maliyetlerle kesinlikle ilgilenmiyorduk Kerem'le, bastık onayı geçtik derdik...