Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bize ufak bir "ahaha nasıl oynatmadık EL'de" tatmini yaşatmak dışında faydası yoktu zaten... Kerem yok diye EL'den elenmezlerdi herhalde... Üst turlarda yine oynayacak zaten. 8 maç için bu tantana yani... Hani mesela transferi komple engelleyen bir hamle olsa ligde Avrupa'da hiçbir yerde 1 sene oynatamasalar, o zaman kolaylık sağlayan yönetimi ibret olsun diye Taksim'de sallandıralım derdim de...

Yapsaydık:

1. Ligde daha hazır ve hırslı bir Kerem izleyecektik. Daha lige konsantre olacaktı ve ligde fark yaratması Avrupa'dan daha muhtemel bir oyuncu. Avrupa'da yorulup ligde zorlanması hata yapması işimize gelir.
2. FB camiasının zar zor kabul ettiği bir tipi sahiplenmelerine neden olacaktık. Arkasında konsolide olacaklardı. Olası olumsuz tepkiler daha az olacaktı. Şimdi bizdeki gibi kaybettiği her top onu ıslıklanmaya bir adım daha yaklaştıracak. Hele puan kayıpları falan da gelirse mis. Biz engel çıkartarak anca yönetimlerini yıpratırdık ama yönetimlerinin de daha yıpranacak nesi var zaten paralı kongre üyeleri hariç seveni kalmadı herifin...
3. FB'ye kolaylık sağlamakta haklı bile olsak çok rahatlıkla her gün aleyhimize kullanılacak ve daha önemlisi ortalama kamuoyunu da ikna edecek (maalesef) bir done verecektik ellerine... Bu done aleyhimizdeki her haksızlıkta karşımıza konacaktı, şimdiden böyle fütursuz konuşan GS düşmanı Hacıosmaoğlu her röportajında buna değinirdi, tüm kamuoyu en ufak şikayetimizde siz de böyle yaptınız derdi medya da etkisiyle ve bizim ülkede yenirdi bu manipülasyon. Çünkü "Türk takımının ve Türk milli oyuncusunun Avrupa'da önüne set çekmek" olarak etiketleyip satıp yedirmeleri çok kolaydı bunu.
4. Bu işten kazanacağımız somut şey bu kadar azken devleti bu mevzuda karşımıza almak akıl işi değildi. Yarın Florya işinde, Kemerburgaz'da şurada burada türlü engeller çıkarılmasına yol açardık. Bir de yani yürüyen hükümet neferi gibi topçu bu. Yabancı oyuncu falan olsa neyse...

Duygusal değil sağlıklı kafayla düşününce ve kar/zarar analizi yapınca bu onayı erken vermek çoook sinir bozucu ve son derece adaletsiz olmakla beraber maalesef mantıklı olan gibi duruyor.
Boyle dusunuyorum genel anlamda ben de.

Fakat dunden beri sisirilen gergin balon gundem ve kolpa , cirkin, pilsik ithamlar varken cikip aciklama yapmis olmalari rezillik.

Niye aciklama yapiyoruz, gene izin verirsin ama cikip yapacagim edecegim demek uzerine ters anlasiliyor maalesef. Kelime etmelerine bile gerek yoktu.

Keremmis , gundemiymis, iviri ziviriymis benim en ufak umrumda degil - ben transferimizi yapalim, aksam cakalim, frankfurt macina kafa yoralim kismindayim ama yonetim cikip sanki kendisi halt yemis gibi bunlarin sabahtan beri konsutugu islere kendi i alet etmesi cok zayif bir is.

Zaten sponsorlarindan bilmemnelerinden siyasi islere soktu koc camiasini. Ne kadar muhattap sayarska kendimize o kadar aptal saptal gundem icine girmis olacagiz, ozellikle bu yonetimle.

artık Erden Timurun başkan olmasının vakti geldi önümüzdeseki seçimde inşallah en büyük duan erden başkan ya aday olsun yada güçlü bir adayın listesinde futboldan sorumlu başkan yardımcısı olsun ve bizi bu dursun özbekten kurtarsın
erden başkanda direk izin verir tevazu falan derdi büyük ihtimal

ben sanmıyorum onun izin vermeyecegını bu olaya

kişilik olarakta bize yakışmaz falan derdi akil adam

Ben artık 5.günün şafağında doğuya bakmak istiyorum. Çık gel Sarı-Kırmızı Gandalf..
Erden_Timur_Nef_İcra_Kurulu_Başkanı_(cropped).webp

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Yahu arkadaşlar yapmayın yav, canınıza yazık.. Vallahi billahi de canınıza yazık..

Geçin dalganızı yav 🤣🤣Adamlar nereden tutsan elde kalıyor.. Öyle bir gerzeklik ki, 1 hafta önce bitireceği transferi fiyat düşürdü diye buralara getirdi 🤣🤣🤣

'Adam olun, bir daha ki sefere izin vermem' deyip geçin yahu..

Moderatör tarafında düzenlendi:
herşey bir yanada bissuma gibi adama primier ligi geçtim özellikle italyan liginden bile ki onlar sever bu tarz orta sahaları hiçbir takımın ilgisinin olmaması da enteresan ( varsada basına yansımadı ben görmedim ).Bu adamda kesin bir sıkıntı var yoksa tot omurgasını böyle kolay kolay bırakmaz 3 30 paraya

bissuma da taraftar baskısı.. muhtemelen oraya ya adam almak istemiyorlar ya para yetmedi ya da hakana falan döndü rota..

Para yetmiyorsa anlarim.. Ama elimizde adam akilli verim alamadigimiz Sara varken gidip Hakanla ugrasiyorsak sacmaligin daniskasi olur...Sarayi adam gibi bir bedele satarsak hakan mantikli olabilir.. Bissoumayi niye istoyoruz cunku bizim olmazsa olmazim toreira ve leminanin alternatifi yok bu adamlarin biri olmasa bas agritir ozellikle Avrupad ..Bissouma birebir ikamesi degil elbet ama baya acigimizi kapatirdi

Yani işte Manu'yu eleyen takımda oynayanlar herhalde kötüydü demek ayıp olur. Suat da var orada. Okan da kadroda. Arif de gayet iyi oynuyor malum o maçta. Suat da altyapı bu arada... Konya'ya gitmiş geri almışız. Yani bunlar iyi topçulardı ve gelişiyorlardı. Gelişirlerken de arada belli ediyorlardı... Bu saydıklarım dışında yerli kim var 2000'e doğru önemli isim? Hakan, Ergün... Yine yeni altyapı ürünü Emre, ve işte Terim'in milli takımlarda takip ettirdği yeni eklemeler Davala ve Hasan Şaş. Yani Terim geldiğinde ağır çöp çekilen Hakan-Ergün dışında biri yok. Suat ve Arif biraz tartışılıyordu ama şampiyon olamadıysan o kadar tartışılma olur. Ben şimdi şampiyonluklara rağmen Torreira beğenmeyenler görüyorum. Bence Arif de karakterinden vs bağımsız iyi topçuydu. Elbette yıldız değildi ama çok iyi bir ikinci forvetti. Hem hızlıydı, hem de ikinci forvete göre iyi fiziği vardı, çalışkandı, fena şutları yoktu. Teknik olarak baya vasat altıydı ama o da olsa zaten eksiksiz topçu olacak zaten. O takımdaki rolüne de cuk oturdu.

Terim'in çok şey kattığını ve onları yükselttiğine kesinlikle katılıyorum AMA hani aslında çöp de değillerdi.
Avrupa şampiyonlu olan takımdan bahsediyoruz, ama. Ancak hoca ilk geldiğinde Suat da dahil bir çok oyuncu gönderilmek üzereydi. Okan o zaman sakattı ve uzun süre de şans vermedi hoca. Hatta futbol hayatı bitti denildi. Arif vasat ve müzmin bir yedekten öteye geçemedi zaten. Tugay bile ıslıklandı bir ara. Tabi çok zaman üzerinde geçti, yaklaşık 30 yıl. Ancak 96 yılında hiç kimsenin aklına bu takımın AL alabileceği gelmemiştir. Hele 4-0lık maç, neredeyse Fatih hoca gidiyordu, yönetim bir orda etkili olup yedirmedi hocayı, istifasını kabul etmedi.
98 yılında kadar da kimsenin Avrupa’da yüksek beklentisi yoktu. Elbette Galatasaray’ın genlerinde Avrupa’da iyi oynamak başarılı olmak vardı ve herkes bunu kabul ediyordu, ancak bu rutinin dışında bir beklenti yoktu. 98den sonra direk kupa beklentisi oluştu, takıma futbolcuya vs inanç oluştu.

Derwall en az Fatih hoca kadar emeği var kulüp üzerinde. Sonra Fatih hoca gelir zaten.

Yaşlanmışız renkdaş.

Bu arada Okan’ın bacağının kırıldığı o maçı hiç unutmuyorum. Çok kötü olmuştum, çok da seviyordum genç Okan’ı… hızlı teknik ve zeki topçuydu.

Sonra o sevgi intere transferi ile nefrete dönüştü.. o ayağı kırılan gün üzülen onca taraftara o üzüntüye ihanet etmişti..

Son düzenleme:
Yav uzun adama hayır diyebilecek tek babayiğit 87 yıldır mezarda. Başta bizim işimiz olmaz diyeceklerdi demediler çünkü büyük ihtimalle süründürmeyi düşündüler siyasiler girince de ceketi iliklemek zorunda kaldılar. Aynısını fb de yapardı. O götü olan tek bir kişi yok ülkede

Fenerli bakan bir telefon çaktı dursun apar topar basın toplantısı düzenletti.

Biz hala transfer diyoruz, adam çıkacak barış satılacak dediği an barışı 20 milyona bırakır bunlar. Ezim ezim eziliyoruz inanılır gibi değil. Ve olayı hala kereme bağlayanlar var.

Bissouma'yı beğenmekle birlikte bir EPL oyuncusu için ortalama dakikaları cidden enteresan. Bildiğim ağır sakatlığı da yok kariyerinde. Burada sakatlıktan ziyade saha dışıyla alakalı "bağzı" şüpheler var demektir. Bu konuda da hoca ne diyorsa o olsun fikrindeyim.

Hayatımda böyle bir şeyi ilk kez görüyorum. Fb transferini basın toplantısı ile açıkladık, bize düşen ne gerekiyorsa yaparız dedik. Daha fb transferi açıklamadı. Tarihte yaşanan bir ilk oldu bu rezillik. Tanıtım videosu da yapın üzerinize ne düşüyorsa yapın.

abuk subuk işler peşinde koşmayı bıraksınlar artık kalmış 3 gün gidip 5 maaş verin ilkay'ı alın zaten takımda herkesin maaşı bu oldu nerdeyse

Barış’a şu verilen tepkilere bakıyorum da ki hak da veriyorum idmana çıkmaması tüm doğrularını götürdü.

Ulan Zaniolo kaçarak gitti, GS formalı fotolarını sildi, nasıl bir aptallıkki bu adamın kalmasını istiyoruz, Barış’ın yaptığının 150 katını yaptı herif.

Onun için orta saha ve stoper almamayı falan göze alıyoruz. Herkes bas bas bağırıyor orta saha diye, geçen devre arası ne yaşadıysak aynısını yaşıyoruz yine.

Fenerli bakan bir telefon çaktı dursun apar topar basın toplantısı düzenletti.

Biz hala transfer diyoruz, adam çıkacak barış satılacak dediği an barışı 20 milyona bırakır bunlar. Ezim ezim eziliyoruz inanılır gibi değil. Ve olayı hala kereme bağlayanlar var.
Osman Aydin Bak denilen fb holiganidir spora dair nasil bir bakanlığı var tartisilir ben yaptigi olumlu bir sey hatirlamiyorum aslinda kendisi fb bakanidir transfer yapar,baski yapar tff secer vs

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt