- 1 Ağustos 2014
- 63.511
- 73.839
- 4.218
twitterda her yer #dursunözbekistifa dolmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her ay oluyordu eskiden diri tutartwitterda her yer #dursunözbekistifa dolmuş
Bioussuma gibi bi adamın ingilterede fln talibi yoksa kesin bişeyler kullanıyodur bu herif
niye anlaştıgımız adamı almadık o zamanCok duz bir mantik o kafayla bakarsak buyuk ligden kimsenin buraya adim atmamasi lazim..
Tostos başkana etkisi:twitterda her yer #dursunözbekistifa dolmuş
sorguluyorum zaten. neden almadığımızı sorguluyorum. sırasıyla;oynamayazsa fark yaratamaz
anlasılan iş niye durduk yere iptal oldu diye sorgulamıyorsun
Bu öyle böyle koymadı.Ne transferi aga kapatın ya. Bunların yapacağı transferin gelmişini geçmişini!! Kerem transferi kisvesi altında senin kulübüne ayar verdiler ayar. Senin o omurgasız başkanın da bunu afiyetle yedi. Utanmaz arlanmaz haysiyetsiz herifler!!!
Yukarıda saydım zaten en başta iyi olanları. Hakan Bursa’dan geldi ve geldiğinde çok tozdu, Suatı hatırlamıyorum, Tugay, Bülent, Okan bunlar altyapı oyuncularıydı. Altyapı oyuncularının üzerinde Derwallin büyük etkisi vardı ve tesisleri de adam eden, Galatasaray’ı kurumsallaştıran oydu. Burda zaten hem fikiriz. Akdeniz oyunlarında oynayan genç milliler Fatih hocanın öğrencileriydi çok etkisi de oldu. Yani 3-4 yabancı tek kaliteliydi, gerisini yerli ve Derwall ile Fatih hocanın dokunuşu ile bir yerlere geldiler. Arif hiç bir zaman yeterli olmadı renkdaş gözümde. Bülent tamamen Fatih hocaya yazar. Hakan, Ergün, Ümit, kaptan, Suat bunlar hep hocanın dokunuşları ile bir yerlere geldiler.. o dönem adı sanı duyulmuşlar fbye giderdi. Hatta ilk sene 4-0 yenilmiş hayata küsmüştüm.![]()
evet bayagı bi neden varmış işte almamak icinsorguluyorum zaten. neden almadığımızı sorguluyorum. sırasıyla;
önce iki tarafla da anlaştık denildi,
sonra yabancı sınırına göre olmayabilir dendi,
sonra oyuncu düşünüyor yazıldı,
sonra okan buruk hazır oyuncu istiyor dendi,
şimdi de sağlık konusunda şüpheler var, rapor istendi ve gönderilmedi deniliyor.
hangisi ama?evet bayagı bi neden varmış işte almamak icin
bayagı soru işareti
Son sene mi başlamışBioussuma gibi bi adamın ingilterede fln talibi yoksa kesin bişeyler kullanıyodur bu herif