Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem olayinda kepaze ettiniz bizi, o vakit gidin simdi en kral futbolculari getirin. Yok öyle bir dünya.

twitterda her yer #dursunözbekistifa dolmuş
Tostos başkana etkisi:

7lh7fd1.gif

Beceriksiz herifler bu kadar paranın içinde yine as kaleci, stoper ve orta saha alternatifi olmadan sezona soktular bizi. Yazıklar olsun.

oynamayazsa fark yaratamaz

anlasılan iş niye durduk yere iptal oldu diye sorgulamıyorsun
sorguluyorum zaten. neden almadığımızı sorguluyorum. sırasıyla;

önce iki tarafla da anlaştık denildi,
sonra yabancı sınırına göre olmayabilir dendi,
sonra oyuncu düşünüyor yazıldı,
sonra okan buruk hazır oyuncu istiyor dendi,
şimdi de sağlık konusunda şüpheler var, rapor istendi ve gönderilmedi deniliyor.

Ne transferi aga kapatın ya. Bunların yapacağı transferin gelmişini geçmişini!! Kerem transferi kisvesi altında senin kulübüne ayar verdiler ayar. Senin o omurgasız başkanın da bunu afiyetle yedi. Utanmaz arlanmaz haysiyetsiz herifler!!!
Bu öyle böyle koymadı.

Bu utanmaz herifler 3 senedir ezildiler, fetöcü dendi, hırsız dendi, etmedikleri hakaret kalmadı, stada gelip adam hırpaladılar, turkcell sponsorluğunu iptal ettirdiler, oyuncu transferinin önünü kestiler, Sinek ikili dediler, canlı yayına çağırdılar kaçtın. Bu kadar ezildiğimiz başka bir dönem hatırlıyorum oda adnan polat dönemi.

Yukarıda saydım zaten en başta iyi olanları. Hakan Bursa’dan geldi ve geldiğinde çok tozdu, Suatı hatırlamıyorum, Tugay, Bülent, Okan bunlar altyapı oyuncularıydı. Altyapı oyuncularının üzerinde Derwallin büyük etkisi vardı ve tesisleri de adam eden, Galatasaray’ı kurumsallaştıran oydu. Burda zaten hem fikiriz. Akdeniz oyunlarında oynayan genç milliler Fatih hocanın öğrencileriydi çok etkisi de oldu. Yani 3-4 yabancı tek kaliteliydi, gerisini yerli ve Derwall ile Fatih hocanın dokunuşu ile bir yerlere geldiler. Arif hiç bir zaman yeterli olmadı renkdaş gözümde. Bülent tamamen Fatih hocaya yazar. Hakan, Ergün, Ümit, kaptan, Suat bunlar hep hocanın dokunuşları ile bir yerlere geldiler.. o dönem adı sanı duyulmuşlar fbye giderdi. Hatta ilk sene 4-0 yenilmiş hayata küsmüştüm. 😂

Yani işte Manu'yu eleyen takımda oynayanlar herhalde kötüydü demek ayıp olur. Suat da var orada. Okan da kadroda. Arif de gayet iyi oynuyor malum o maçta. Suat da altyapı bu arada... Konya'ya gitmiş geri almışız. Yani bunlar iyi topçulardı ve gelişiyorlardı. Gelişirlerken de arada belli ediyorlardı... Bu saydıklarım dışında yerli kim var 2000'e doğru önemli isim? Hakan, Ergün... Yine yeni altyapı ürünü Emre, ve işte Terim'in milli takımlarda takip ettirdği yeni eklemeler Davala ve Hasan Şaş. Yani Terim geldiğinde ağır çöp çekilen Hakan-Ergün dışında biri yok. Suat ve Arif biraz tartışılıyordu ama şampiyon olamadıysan o kadar tartışılma olur. Ben şimdi şampiyonluklara rağmen Torreira beğenmeyenler görüyorum. Bence Arif de karakterinden vs bağımsız iyi topçuydu. Elbette yıldız değildi ama çok iyi bir ikinci forvetti. Hem hızlıydı, hem de ikinci forvete göre iyi fiziği vardı, çalışkandı, fena şutları yoktu. Teknik olarak baya vasat altıydı ama o da olsa zaten eksiksiz topçu olacak zaten. O takımdaki rolüne de cuk oturdu.

Terim'in çok şey kattığını ve onları yükselttiğine kesinlikle katılıyorum AMA hani aslında çöp de değillerdi.

sorguluyorum zaten. neden almadığımızı sorguluyorum. sırasıyla;

önce iki tarafla da anlaştık denildi,
sonra yabancı sınırına göre olmayabilir dendi,
sonra oyuncu düşünüyor yazıldı,
sonra okan buruk hazır oyuncu istiyor dendi,
şimdi de sağlık konusunda şüpheler var, rapor istendi ve gönderilmedi deniliyor.
evet bayagı bi neden varmış işte almamak icin

bayagı soru işareti

Yaw Kerem mevzusu bitsin gitsin bizim için önemli olan tek şey eksikler ve gelecek transferler yöntem tartışılır ama bu gündemi bitirmeleri aslında iyi oldu. Yoksa 5 gün izin verecekler mi vermeyecekler mi mevzusu dönecekti bizim sadece kendi transferlerimize yoğunlaşmamız gerekli.

-Kaleci
-Stoper
-Orta saha gelmedi ama kerem avrupa liginde oynuyor diye mi istifa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt