- 6 Ağustos 2019
- 2.145
- 1.434
- 648
Artık Donnarumma da gelse, Bissouma da gelse hatta Yamal da gelse YÖNETİM VE ŞÜREKASI TEKNİK EKİP istifa.. daha yüksek sesle.. Senciyiz @Okan Mason ustadı Azam mason.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kepazelik transferden daha vahim bir olayYalnız bizim millette harbiden enteresan bi millet bu arada 2-3 gün kalmiş ortasahan kalecin stoperin yok bekliyorlardi sakin sakin. Şimdi kerem mevzusundan istifa diye yangin çikti ula transfer için yapaydiniz ya şunu zamanında. Bende izin vermelerini saçma buldum da orta saha ve kalecin yok çok mu daha önemli şu mevzu yani ona bir isyan çikmiyorken buna namus haysiyet vs diyerek çıkıyor.
hakan geldiği ilk senede baya gol atmıştı diye hatırlıyorum 20 + gol attı diye hatırlıyorumFeldkamp'in hakkini yemeyelim. 1 sene calisti sadece ama arkasindan gelen Holmann ile de felsefesi devam etti. Bizim sansimiz Derwall, Fedlkamp ve Fatih Hoca'nin 1986-1996'daki o 10 yillik surede hocalarimiz olmasiydi. Efsane uc hocanin da payi coktur bu bahsettiniz oyuncularda. Sonu zaten Avrupa'da 2 kupa ile bitti.
Komplo teorisi değil gerçek bu.Komplo teorileri üretmeyelim. Kerem'in Avrupa'da oynamasına izin vermesek, Fener bu durumu Galatasaray'i tüm Turkiye'ye antipatik göstermek icin kullanırdı.
Muhatap olmamalari gerekiyordu evet ama transfer için çikmayan yangınin bunun için çikması da saçma bence.bu kepazelik transferden daha vahim bir olay
hic muhatap olmasalardi
Asıl kurumsallığı sağlayan ve yanlış hatırlamıyorsam her iki (Fatih hoca ve Feldkamp) hocayı da öneren Derwall’di. Evet Feldkamp da katkısı oldu, ancak ilk diğer iki hoca kadar değildir. Yada beni çok etkileyen bir durum olmadığı için iz bırakmamıştır.Feldkamp'in hakkini yemeyelim. 1 sene calisti sadece ama arkasindan gelen Holmann ile de felsefesi devam etti. Bizim sansimiz Derwall, Fedlkamp ve Fatih Hoca'nin 1986-1996'daki o 10 yillik surede hocalarimiz olmasiydi. Efsane uc hocanin da payi coktur bu bahsettiniz oyuncularda. Sonu zaten Avrupa'da 2 kupa ile bitti.
Zaniolo hiçbir zaman Barış kadar önemli biri olmadı kadromuzda. Barış'ın yaptığının ağırlığı çok daha büyük. Ona rağmen ben kazanmak gerekir diyorum. Ayrıca Zaniolo bugün aynı tavırda olsa başta Okan Buruk 3'e 5'e bakmayın gönderin derdi diye düşünüyorum. Transfersizliği Zaniolo'ya bağlamak ancak bahane olur. Yönetim adam olsaydı da şartlara uygun transfer yapsaydı. 7.5+ garanti teklif varsa bugün yolcu edelim amenna. 2m kiralama bedeli, 8m kullanılması şüpheli opsiyon içeren teklifler artık sinir bozuyor.Barış’a şu verilen tepkilere bakıyorum da ki hak da veriyorum idmana çıkmaması tüm doğrularını götürdü.
Ulan Zaniolo kaçarak gitti, GS formalı fotolarını sildi, nasıl bir aptallıkki bu adamın kalmasını istiyoruz, Barış’ın yaptığının 150 katını yaptı herif.
Onun için orta saha ve stoper almamayı falan göze alıyoruz. Herkes bas bas bağırıyor orta saha diye, geçen devre arası ne yaşadıysak aynısını yaşıyoruz yine.
ben azize inanıyorum bu herifler para sıkıntısı var ve kariyerli topçuları ikna edemiyorlar yada dediğin gibi cidden sağlıksak bir sorun varbu ali biossumayı calım ayagına direk bitirirdi bi sıkıntısı olmasa onlarda bekledigine göre bence saglıksal bişey var
Turkiye'yi temsil etmesini engellediler demeyecekler miydi ? Turkiye'de buna inanacak milyonlarca yobaz yok mu ?Komplo teorisi değil gerçek bu.
Sana her türlü iftira hakaret edilmiş ne fetöcülüğün kalmış ne hırsızlığın kalmış, sinek ikili demişler örgüt kırıntısı demişler, turkcell sponsorluğunu engellemişler, transferlerini engellemişler.
Tüm Türkiye kimin ne halt olduğunu biliyo zaten.
bu herifte kesinlikle bi sıkıntı var zaten hiç olacağına inancım yoktubu ali biossumayı calım ayagına direk bitirirdi bi sıkıntısı olmasa onlarda bekledigine göre bence saglıksal bişey var
18 yaşındaki sosyal medya fenomeni samiyen haberin hisleri ile hareket ediyoruzBence üstüne 'rakibe saygı' deyip basına dahi yansımadan mevzuyu kapatırdı.. Bana kalırsa olması gereken de o zaten..
Ancak o zaman da Erden Timur kılıçtan geçirilirdi.. Bu kutuplaşma, nefret, kin çok farklı yerlere doğru gidiyor.. Üzülüyor insan forumun lu nefret dolu ortamını görünce..
bunlarda para sıkıntısı zor hocamben azize inanıyorum bu herifler para sıkıntısı var ve kariyerli topçuları ikna edemiyorlar yada dediğin gibi cidden sağlıksak bir sorun var
Ahlaksıza ahlaksız demiş, hoş demiş doğru demiş.. @Recep Buruk bizde ahlaksızlığa ahlaksızlık dedik banlamıştın. Bir daha bu yönetime ahlaksız diyeni atmayın lütfen. Çünkü ahlaksıza ahlaksız demir.Karşı tarafın terörle iltisaklandırdığı yerde centilmenlik göstermek erdem değildir, hatta çıkarlar istediğimizi yaptırdık derler bu hareket karşısında.
Yabancı hakem getirdiler, biz isteyince olmadı. Hakaretler ettiler karşılık vermediler.
Gece gündüz çalışan, ekonomiyi toparlayan, sponsorlukta çığır açan adama neler dediler sahip çıkmadılar.
Neymiş enerjimizi buna harcamamalıymışız neye harcıcaz yapamadıkları transfere mi
Maça 1 saat kalmış çıkıp bunun için açıklama yapıyor, müdahil olmayacaksan olma çıkıp niye gündem yaratıyorsun. Ahlaksız olana ahlak dersi versen nolur ki sen kendi yönetici arkadaşlarının arkasından konuşan adamsın ne ahlakından bahsediyorsun?
o parayı kereme gömebilirlerbunlarda para sıkıntısı zor hocam
bak bugun yusuf akcicegi araplara satmışlar
Yazılı açıklamaya bile gerek yok. Git ilgilenmiyoruz de Benfica’ya. Bu kadar. Açıklama yapıp (veya yaptırdılar bilemiyorum) kendilerini daha da batırdılar.Benim anlamadığım, hangi akla hizmet bunun için açıklama yaptılar ki. Tepki geleceğini bile hesap edemeyecek kadar mı bu işlerden uzaklar. Suyun karşı tarafı kimi almış umurumuzda değil deyip onayı vereceksen ver ama yazılı açıklama ile bunu yap, kapansın gitsin konu. Olayı daha da büyütüp, kulübü küçük düşürdüler.