Transfer Nöbeti #18

Biz aylardır uğraşıyoruz edeson için adam 1 günde bitiriyor transferi yazık gerçekten yazik

Önde baskı yapıldığında geriden oyun kuramıyoruz, sırtı dönük top alıp takımı rahatlatabilecek oyuncu Hakan ise alınmalı çünkü eldekiler umut vermiyor.

Hakan gibi bir oyun kurucu yok takımda, ikilik çıkacağını da sanmıyorum öyle bir ortam yok takımda zaten. Uyumlu olan herkes barınır.

Sabredecek bir durum da yok topu aldığında oyunu yönetecek topa basacak adam yok takımda.

Herşeyi geçtim Lemina çıkıyor, takım dağılıyor en azından farklı bir opsiyonun olur üçlü orta saha düzeninde.

Sara’nın iyi niyetini ve pozitifliğini seviyorum ama Hakan’ın Sara’dan daha iyi yapamayacağı hiçbirşey yok.

Adminim zaten isterim ki hem Hakan hem Sara olsun takımımızda. Galatasaray'ın takımda ilk 11 oynayabilecek net 4 tane orta saha merkez oyuncusu olması gerekiyor

1- Direkt Sara'ya pozitif etki eder, Hakan'la oynamak onu da geliştirir.
2- Rotasyonumuz güçlenir.
3- Lemina çok çok elzem bizim için ama bu adamı koruyarak oynamamız lazım. Mesela ŞL dönüşü bi maçta Lemina oynamaz Torreira-Sara-Hakan oynar vs

Osimhen aldığımız sezonda bile arkamıza rahatça yaslanamıyoruz şaka gibi.

Vecino - Ndombole gecesine doğru iş gidiyor.

Hojberhg, Rabiot o bu derken bombaya oturmuştuk yine bombaya oturacağız gibi duruyor.

calhanoglu-lemina-sara

benim ortasaha hattım

Samardzic ilk 2 macta 6 dakika forma sansi bulmus. Opsiyon ile 20ye almislar. Bizde bunlara 4+17 önerelim

Barışı taraftarın önüne çıkaramadılar, kendide çıkamaz zaten bu saatten sonra imkansız görüyorum.

gibi bir nöbet

GzoTiHtWkAAI9ER

Geri
Üst Alt