Transfer Nöbeti #18

sanenin rekabet korkusu yok ve bu cok kötü bir şey

Hakan gibi bir oyun kurucu yok takımda, ikilik çıkacağını da sanmıyorum öyle bir ortam yok takımda zaten. Uyumlu olan herkes barınır.

Sabredecek bir durum da yok topu aldığında oyunu yönetecek topa basacak adam yok takımda.

Herşeyi geçtim Lemina çıkıyor, takım dağılıyor en azından farklı bir opsiyonun olur üçlü orta saha düzeninde.

Sara’nın iyi niyetini ve pozitifliğini seviyorum ama Hakan’ın Sara’dan daha iyi yapamayacağı hiçbirşey yok.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Stefan Kuntz açıklaması! "Bir sistemimiz olması lazım"​

Başının önünde hocasına karşı tavrı bu. Yine de hayırlısı olsun bakalım. Dediklerinde haklısın ama Hakanın karakteri karakter değil..

Adminim zaten isterim ki hem Hakan hem Sara olsun takımımızda. Galatasaray'ın takımda ilk 11 oynayabilecek net 4 tane orta saha merkez oyuncusu olması gerekiyor

1- Direkt Sara'ya pozitif etki eder, Hakan'la oynamak onu da geliştirir.
2- Rotasyonumuz güçlenir.
3- Lemina çok çok elzem bizim için ama bu adamı koruyarak oynamamız lazım. Mesela ŞL dönüşü bi maçta Lemina oynamaz Torreira-Sara-Hakan oynar vs
O üçlünün en önemlisi Lemina

Amaç rotasyonsa alan kapayacak birini alman öncelik olmalıydı. Bunu zaten yapamadılar.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Stefan Kuntz açıklaması! "Bir sistemimiz olması lazım"​

Başının önünde hocasına karşı tavrı bu. Yine de hayırlısı olsun bakalım. Dediklerinde haklısın ama Hakanın karakteri karakter değil..
e bu konuda sonuna kadar haklı adam

o milli takımda en cok hakan boklanıyordu bu hoca yüzünden

Hakan’ı karakter olarak sevmem (eşiyle olan muhabbetten dolayı). Sara’nın büyük ihtimalle Hakan gibi bir kariyeri asla olmayacak. Hakan büyük oyuncu; duran topta atar, şutta atar, oyunu yönlendirir. Kuvvetli bir oyuncudur. Şampiyonlar Ligi maçlarında gerideyken tek pasla santrforu kaleciyle karşı karşıya bırakabilir. Ama işte hoca, Sara’yı oğlundan daha çok seviyor, anlamıyorum.

Sara şut çekerken kız ismet gibi.

neyse torreira yedege düşüyor kabulleneceksiniz yapacak bişey yok

Geri
Üst Alt