Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan gibi bir oyun kurucu yok takımda, ikilik çıkacağını da sanmıyorum öyle bir ortam yok takımda zaten. Uyumlu olan herkes barınır.
Sabredecek bir durum da yok topu aldığında oyunu yönetecek topa basacak adam yok takımda.
Herşeyi geçtim Lemina çıkıyor, takım dağılıyor en azından farklı bir opsiyonun olur üçlü orta saha düzeninde.
Sara’nın iyi niyetini ve pozitifliğini seviyorum ama Hakan’ın Sara’dan daha iyi yapamayacağı hiçbirşey yok.
Çoktan onay verilmiş ki böyle bir köpekliğe cüret edebiliyorlar.kerem itine onay verilmesin ederson köpekliginden sonra!!!
O üçlünün en önemlisi LeminaAdminim zaten isterim ki hem Hakan hem Sara olsun takımımızda. Galatasaray'ın takımda ilk 11 oynayabilecek net 4 tane orta saha merkez oyuncusu olması gerekiyor
1- Direkt Sara'ya pozitif etki eder, Hakan'la oynamak onu da geliştirir.
2- Rotasyonumuz güçlenir.
3- Lemina çok çok elzem bizim için ama bu adamı koruyarak oynamamız lazım. Mesela ŞL dönüşü bi maçta Lemina oynamaz Torreira-Sara-Hakan oynar vs
Sara oynamasa duran top golleri azalacak ve puan kayıpları başlayacak. Oyunumuzu ciddi manada geliştirmeden Sara'yı kenara çekmek felaket olur. Dediğim gibi çoğu maçı onun duran topları çözdü.Takımda işleyen tek şey bozulmaya çalışılıyor.
e bu konuda sonuna kadar haklı adamHakan Çalhanoğlu'ndan Stefan Kuntz açıklaması! "Bir sistemimiz olması lazım"
Başının önünde hocasına karşı tavrı bu. Yine de hayırlısı olsun bakalım. Dediklerinde haklısın ama Hakanın karakteri karakter değil..
Şampiyonlar ligi finali oynayan takım kaptanı alacaz, 1 milyon euro davası yapacaz. İşe bak.Hakan >Torreira. Aptal aptal bir taraflarından kural uydurmasınlar.
İcardiyi oynatmak için Leminayı çıkartır, Hakanı oynatmak için de Torreirayı… kökten çözer hoca…Okan hoca bu konuların uzmanıdır. Bir şey olmaz
Oyuncu çok isteyince bırakabilirler.15‘e salarlarsa düsünmeden alinmali
Ama sanmiyorum o paraya birakacaklarini