Transfer Nöbeti #18

Bissouma'nin uyusturucu kullanmasindan dolayi olmayacak sanirim. O zaman Hakan'i alalim oluru varsa. Hatta Ilkay niyetliyse onu da alalim.
Hakanı almak lazım, yerli havuzumuz genişlesin Barış giderse sıkıntı yaşarız bunuda hesaba katmak lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kağıt üzerinde buna tamamım zaten.

yönetime inancım yok bu kadar vakitte bu işleri yapabilecekleri ile ilgili.

Teknik ekipte Barış var diye kulübe kısmını hiç düşünmemiş, plan yapılmamış.

şimdi 2 gün kalmış hesaplar kitaplar....

Baştan Zaniolo'dan medet ummak hata... Bak Barış denklemden çıkınca nasıl kabak gibi ortaya çıkıyor o herifin varlığının bir halta yaramadığı... Güvenemiyorsun çünkü... Cidden güvenen varsa da aklına şaşarım cidden... O yüzden daha transfer sezonu başlarken elden çıkarmayı ilk planladığımız adam olmalıydı. Satılacaklar listesinin zirvesinde olmalıydı. Bak Cuesta kadar safi gereksiz bir adam. Vitaminsiz Jelert'i bile tutmanın bir manası vardı, sağ bekin hiç yoktu, oyuncu genç, belki ufak bi çıkış yapar vs diyebilirdin. Hala bile Singo'yu stopere çekersem belki kullanırım falan dersin ama bu adam güvenilmez, gelişmez, aidiyeti olmadığı belli, iş ahlakı tartışmalı ve üstüne giderek kazmalaşan tam bir gereksiz... 3-5 kuruş kazanabilsen de kardı...

sen kel tepene sıçayım, abazalıktan malı karnına dayamış geziyor, bulduğu ilk dişi sineğe nikah kıyan amip

Savunma hattını toplam 3 yabancı ile geçmek çok riskli. Orta sahadan daha önemli olan arkaya 1 yabancı daha atmak bana göre. Sol stoper veya sağ beke kontenjandan bir arkadaş kesinlikle katılmalı önceliğim sol stoper.

Lammens Manu'ya gidiyor haberi son dönemde gelen en güzel haber.

Avelin teki zaten 60 tane pro maçı yok gibi. Biz sezonda 60 maça çıkacak adam arıyoruz. Ona o paraları veren de ağır salaktır.

Dünkü kuradan sonra kaleye mutlaka tecrübeli birisi gelmeli.

Kuradan önce potansiyel kaleci gelsin ama Restes falan olsun diyordum fakat şu an Restes için bile çok riskli.

Şimdi 2 tane hatalı gol yerse yaptığın yatırım da çöp olacak. Az buz paralarda konuşulmuyor. Maaşı ucuz olacak diye hayati bir mevkiyi boş bırakmamak lazım.

Artık Ederson mu olur, son gün Donnarumma vs. gibi bir fırsat mı çıkar bilmiyorum ama bence kaleci mutlaka tecrübeli olmak zorunda.

Lammens/United haberleri artmaya başladı idmanada çıkmamış

Geri
Üst Alt