Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Bu anket kapanacak: .
Baştan Zaniolo'dan medet ummak hata... Bak Barış denklemden çıkınca nasıl kabak gibi ortaya çıkıyor o herifin varlığının bir halta yaramadığı... Güvenemiyorsun çünkü... Cidden güvenen varsa da aklına şaşarım cidden... O yüzden daha transfer sezonu başlarken elden çıkarmayı ilk planladığımız adam olmalıydı. Satılacaklar listesinin zirvesinde olmalıydı. Bak Cuesta kadar safi gereksiz bir adam. Vitaminsiz Jelert'i bile tutmanın bir manası vardı, sağ bekin hiç yoktu, oyuncu genç, belki ufak bi çıkış yapar vs diyebilirdin. Hala bile Singo'yu stopere çekersem belki kullanırım falan dersin ama bu adam güvenilmez, gelişmez, aidiyeti olmadığı belli, iş ahlakı tartışmalı ve üstüne giderek kazmalaşan tam bir gereksiz... 3-5 kuruş kazanabilsen de kardı...
bu kadar net eleştiremiyorum ama göreceğiz.

benim için "Kutucu mu Zani mi" diye kafamda - kontenjanın el veriyorsa zani . yoksa ortaya koyduğu bir şey yok ne gittiği takımlarda ne bizim sezon başı sürecinde.

Bizimkiler muhtemelen kaleci transferinde son gün Edersonda karar kılacaklar ve o vakit de Ederson gelmekten vazgeçecekmiş gibi geliyor bana.

Geri
Üst Alt