Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donnarumma almayıp martineze gidiyorlar. Bizden daha beterleri var.

Dün bi haber vardı sanki öyle hatırlıyorum
Umarim gitmemistir, onanayi salladiklari an ya lammens ya da martinez indirecekler.

Fener ederson, city donnaruma yapacak.

Bizde alacagiz babayi ya da fazla fazla girecek maliyetler.

Boyle anlarda kulaklarim cinliyor "kasada baya var bir sey..soylemiyeyim simdi" ve "Galatasarya istedigi oyuncuyu alir" cinliyor fena sekilde

Orta saha ikilisinde bir problem yok bunu gecen sezonun son bölümünde gördük zaten lemina ve torreira ikilisi form da olduklari zaman cok iyiler

Problem yasadigimiz mevki on numara

Sara on numara da yapamiyor cünkü o mevki’nin adami degil

Mertens’in yaptigini sara yapamaz mesela,mertens iki kanadin da kosmasini hareket etmesini sagliyordu ama sara ile bu imkansiz

Sara rotasyon da torreira ve lemina’ya alternatif olmali ve on numara’ya ilkay gelmeliydi ama cok gec kaldik

Kavukçu’nun uçağı hala yatıyor. Artık hareketlenmesi gerekmiyor mu az zaman kaldı

Young boys 2 metre takıma 4-4-2 orta havandan top oyunu ile gol atmaya çalışan. Orta sahanın dinamosunu çıkarıp forvet alan az daha macı verecek olan hocadan bahs ediyoruz. Transfer de orta saha düşünmemesi normal değil mi. Yönetim desen ne bk yediği belli değil. Dünkü maç bir referans olmuştur umarım. Bu hocaya rağmen Avrupa'da başarili olmak için dua etmeliyiz oyncu alsınlar ve futbolcular kendi insiyatif alıp başarılı olalım. Ben bu kadar kaliteli isimlerin iki pas yapamadığını, bu kadar kısır atak yaptığını, atak varyasyonsuz random atak yapma planı olan, oyuncunun kendi becerisine bu işi bırakmış, özel planı çalışması olmayan hiçbir takımda görmedim daha önce.

lammens-manu onyedika-frankfurt ederson-fb donnaruma-city baş-Galatasaray

Ulan genç oyuncu alın ucuza hepmi 30-40 milyon ödeyeceğiz böyle çark dönmez buralarda

Fahiş fiyatlara oyuncu alacağız.

Galatasarayın paraları çöpe atılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt