Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanan hocayı göndermeye kimsenin gücü yetmez henüz.
Doğru, bu yüzden suskun herkes, geçen yıl ki hataları yapsın ŞLde bak nasıl gönderilir. Sadece o değil, yönetim de gider. 100 milyon Euro üzerinde bonservis ver, 10-15 milyon Euro maaş ver topçu al. Sonra ŞLde hocan yüzünde başarı gösterme.. Rakip tdler Avrupa’da iki maç kaybettiler gönderildiler… Okan da gidecek, sadece henüz değil..

Gönderme değil hocam, bu transferlere/transfersizliğe tepki olarak
Bunun sorumlusu OB değilki. Mou da transfersizliğe tepki gösterdi mesela kellesini aldılar. Teknik adamlar her zaman transfer ister ama sürekli alamazsınız göndermeniz de gerekiyor. OB bu minvalde açıklama da yaptı zaten oyuncu da satmalıyız diye.

Transfer konusunda top yönetimde. Burada başarılı veya başarısız bi transfer dönemi hocaya değil yönetime yazar.

Her hoca en iyisini, en pahalasını ister doğal olarak. Benim fikrim tabii.

Doğru, bu yüzden suskun herkes, geçen yıl ki hataları yapsın ŞLde bak nasıl gönderilir. Sadece o değil, yönetim de gider. 100 milyon Euro üzerinde bonservis ver, 10-15 milyon Euro maaş ver topçu al. Sonra ŞLde hocan yüzünde başarı gösterme.. Rakip tdler Avrupa’da iki maç kaybettiler gönderildiler… Okan da gidecek, sadece henüz değil..
Şampiyonluğa oynarsa ligde gitmez. Göreceğiz.

Her transfer dönemi biz

1756642357585.webp

Anlaşıldı bunlar kaleci alip kapatacak. Başka adam alsalar da salıdan sonra olur.

Bugün de yaprak kimildamiyor yarına kadar uyuyun uyuyan arkadaşlar keza yonetim de uyuyor yarın kimi saplarlarsa artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt