Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 20.311
- 8.619
- 1.853
Sürekli yıldız sürekli yıldız sürekli yıldız transferi. 10 milyon maaş 40 milyon bosvervis. Ulan kimsede demiyor ki kim çalışacak bu takımda. En büyük ırgatını da satmak üzeresin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 2 saat uyudum bi bok değişmemiş1 saat uyuyorum
papatya cayi icmeni oneririm AdmirimYav bu ne alakasız örnek, defans almayalım mi yani? Donnarumma sanki bize can atmak için bekliyor düşüncesi acaba nereden geliyor?
sanki dünya yıldızları bize gelmek için can atıyormuş gibi anlatmaları varya beni yoruyorpapatya cayi icmeni oneririm Admirim
alper admirin sinirpapatya cayi icmeni oneririm Admirim
lookman kanat değil, forvet arkası, yani Sara, yerine oynar. Hakanı bu durumda nerde oynar? Hakan 3-5-2 nin registası için iyi. Oyun sistemimiz bu değil. İlkay 8 olarak düşünülse daha uygun gibi. Yeri gelir İlkay 10 no olarak da oynar.Lammens
Hakan Ç.
Lookman
şunları 2 günde alamaz bizim yönetim malesef. Max lammens gelir.
Bodo maç başı 120 km üstü koşan takım. O maç çantada keklik değil malesefbodo ve union maçları hariç favori olma potansiyelimiz olan bir maç yok mevcut eşleşmelerde. atm, frankfurt, monaco bizden iyi takımlar ajax ile oynadığımızda favori belli olmaz ama muhtemelen onlar kazanır. city ve liverpool'dan bahsetmiyorum bile, ayaklar yere basmalı. bayern maçları örnek gösteriliyor hep ama o maçlarda bile bariz bitiricilik problemimiz vardı-hala var- ve takımın pili 60-70'ten sonra bitmişti. bu yıl ilk 24'e kaldığımız her senaryo bizim için başarıdır, sürekli cl'ye katılmaya başlarsak biz de onlarla mücadele edebiliriz aksi halde bir şey beklememek gerekiyor.
En son brezilya sınırında görmüşler çitlerden atlaması bekleniyorCuesta ne alemde kaldı heralde
Altay Günay ın yedeği olarak mı gelecek?Altay,Hakan, İlkay,Sol stoper, Barış yerine kanat razı mıyız?