Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli yıldız sürekli yıldız sürekli yıldız transferi. 10 milyon maaş 40 milyon bosvervis. Ulan kimsede demiyor ki kim çalışacak bu takımda. En büyük ırgatını da satmak üzeresin.

Bu yönetim ve hocadan kurtulmak için şampiyon olmamamız lazım yoksa herşeyi örtüyor işte yıllardır.4 yıldır hala avrupada elek oluyoruz olacağızda.Gs tarihinde en fazla para harcanan ve kaliteli oyuncular alınıyor hiç boşuna alınanları eleştirmeye gerek yok biz bu oyuncuları hayalimizde görürdük anca.Bu kadroyla rizeye karşı düzgün top oynatamayan hocadanda yönetimdende asla ve asla avrupada ilerleme şansın yok.

bu saatten sonra herhangi bir gelecek transfere karşı tepkim

FE0EAD07-7D46-434A-875C-AA35FD7B2073.webp

Yönetimin çapsızlığı, hocanın talepleri ve zaman daralmasını dikkate alarak;
Defans istemeyiz, kanat yetiştiremeyiz.
Kaleci kesin alırız, 1 de orta saha.
Toplam 2 transferle kapatırız.
Ederson&Hakan en iyi ihtimal.

Lammens
Hakan Ç.
Lookman

şunları 2 günde alamaz bizim yönetim malesef. Max lammens gelir.
lookman kanat değil, forvet arkası, yani Sara, yerine oynar. Hakanı bu durumda nerde oynar? Hakan 3-5-2 nin registası için iyi. Oyun sistemimiz bu değil. İlkay 8 olarak düşünülse daha uygun gibi. Yeri gelir İlkay 10 no olarak da oynar.
Orta saha bu durumda şöyle olur.
Lookman/İlkay İlkay/sara Torreira/Lemina..

bodo ve union maçları hariç favori olma potansiyelimiz olan bir maç yok mevcut eşleşmelerde. atm, frankfurt, monaco bizden iyi takımlar ajax ile oynadığımızda favori belli olmaz ama muhtemelen onlar kazanır. city ve liverpool'dan bahsetmiyorum bile, ayaklar yere basmalı. bayern maçları örnek gösteriliyor hep ama o maçlarda bile bariz bitiricilik problemimiz vardı-hala var- ve takımın pili 60-70'ten sonra bitmişti. bu yıl ilk 24'e kaldığımız her senaryo bizim için başarıdır, sürekli cl'ye katılmaya başlarsak biz de onlarla mücadele edebiliriz aksi halde bir şey beklememek gerekiyor.
Bodo maç başı 120 km üstü koşan takım. O maç çantada keklik değil malesef

İlkay ve Hakan işini bugün bitirin. İkisi de 4,5-5m Euro'ya imza atar. Hakan'ın bonservisi de 15'ten fazla olmaz.
Donnaruma'ya salça olalım. Şikeciler Ederson alsa bile sevinemesinler.
U23 sol stoper çözelim.
BAY giderse ya U23 sol açık, ya da Zaniolo da gönderilerek Lookman gibi bir fırsat transferi kovalayalım.

Yönetim de değişse hoca da değişse ŞL'de başarı gelmeyecek. Etin budun içinde bulunduğun şartlar belli. Şu an için Okan hocamdan daha iyi bir seçenek yok. Önümüze bakalım.

Şu transfer sezonu bizde de büyük liglerle eş zamanlı kapanması lazım. Bu sene ucl liste bildirimi 2 Eylül olmasına rağmen sırf o 24 saatlik fark için fırsat kovalama peşine düşüyorlar. Siz 3 ayda kaleci çözemediniz 24 saatte ne yapacaksınız acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt