Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akşama doğru x oyuncu Galatasaray’a önerildi diye haberler çıkar, menajer önerilerine kaldık maalesef

dediğin gibi ömür vefa ederse görecez. Dediğin olursa “Türk olmayan takımları yenmek” felsefesi iflas etmiş demektir. Yapacak birşey yok.
Evet. X bir yabancı hoca da gelse bu durum değişmeyecek. ŞL'de rekabet edebilmek için en az 500m € civarında takım kurmalı.

Çok para harcadık gibi bir durum da yok. Rakibin FB kadar kadro değerin var. Uçan kaçan bir şey yok yani. ŞL'de sondan 13. sıradasın piyasa değeri olarak da.

Kimsenin sihirli değneği olduğunu sanmıyorum. Bu takımı şu an Okan hocamdan daha iyi oynatacak kimse yok.

Orta saha da sayıca eksiğiz.
Lemina bir var bir yok, temposuz, dribling yapamaz hale gelmiş.
Sara bitik, başı kesik tavuk gibi, duran top mevzusu olmasa Mustafa Sarp tan farkı yok.
Kaan a güven olmaz, Berkan lig için bile soru işareti.
Elde bir tek Torreira var.
2 gün kaldı ve orta saha alacağımıza dair kolpa haber bile yok.
Pesss doğrusu !

Ederson kuşlara gidiyor bizimkiler durup izliyor mu acaba? Bi hareketlilik var mı yok mu kimse bilmiyor.

Eğer çok kaliteli orta saha,stoper ve bay yerine kanat alacaklarsa onanan gelsin deneyelim.manu bu adamın psikolojisini bozdu bu adam o stresi yönetemedi.kotu kaleci değil belki küllerinden doğar.. en kötü gunay ve onana devre arasına kadar idare eder..

Onana ölümü gösterip sıtmaya razı etmek projesi muhtemelen. Aklı başında bir kulübün o adamı transfer edeceğini düşünmüyorum.

Yönetimin tüm kaygısı ve odağı Kerem'in fbye katılması ve Avrupa'da oynaması, kadro planlamasında hiçbir eksiklik yaşanmaması. Tüm yazışma ve telefon trafiği bunun için yapılıyor. Yanlış bir mail gitmemesi için, Kerem'in fbye katkı sağlaması için titizlikle çalışılıyor. Diğer konu da Barış'ın Arabistan'dan sonra fbye giderken herhangi bir engelle karşılaşmaması, her türlü kolaylığın sağlanması, gerekirse tüm desteğin verilmesi ve basın toplantısıyla deklare edilmesi. Yönetim bu konular üzerine yoğun mesai içinde. Galatasaray'ın transfer öncelikleri kimsenin umurunda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt