Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Bu anket kapanacak: .
Dün Kavukçu ağzından kaçırdı sonra toparlamaya çalıştı ama nafile, sadece 1 transfer o da muhtemelen kaleci olacak, menajerlerin kapasında sabahlayıp 2 eylüle kadar kör topal bir kaleci getirip kapatacaklar transferi

Sağ bek ve orta sahasız kaldık maalesef

Kaleciyi U23 yapacaksan yerli yap kardesim. Git kanat al, sagbek al paran varsa. Sara'nin daha iyisini al.

Dün Kavukçu ağzından kaçırdı sonra toparlamaya çalıştı ama nafile, sadece 1 transfer o da muhtemelen kaleci olacak, menajerlerin kapasında sabahlayıp 2 eylüle kadar kör topal bir kaleci getirip kapatacaklar transferi

Sağ bek ve orta sahasız kaldık maalesef
Sagbek aldık ya

Kaleciyi U23 yapacaksan yerli yap kardesim. Git kanat al, sagbek al paran varsa. Sara'nin daha iyisini al.

2 eylüle kadar uğraşıp sadece menajer önerisi kaleci alacaklar, 2 eylülden sonra transfer sezonu sonunda Yusuf yerine bir tane u23 os alıp bitirecekler başka ihtimal yok

Günay muhtemelen evde bayram ediyordur bu beceriksizler benden iyi kaleci bulamaz diye :)

Bissouma doğru profil mi sence bu olaylardan bağımsız?
Lemina yerine oynadığında seni daha ofansif yapacak

Sara yerine oynadığında seni daha defansif yapacak

mükemmel bir ekleme olurdu.

yine de daha iyisini alacakmışız gibi bok atayım da niye almadığımıza bahane olsun.

Acaba burada Lammens'in 5 tane full macini izleyen var midir? Kotu kalecidir falan demiyorum cunku izlemedim ancak cok genc. Gidip bu adamdan CL'de kurtaricilik beklemek hayalperestlik olur. Uzun bir sure Gunay'in yedegi olabilir ancak adam United'dan bile ilk 11 garantisi istemis.

ii kaleci heis, harika pasör kaleci

gol yemior mu yiyor
ama epey kritik işler yapıyor

şu videodan fikir edinebilirsin

transfer bekliyorum

Geçen seneki kadrodan giden
Mertens
Muslera
Demirbay
Morata
Franko

Gelen
Sane
Singo
Zaniolo

Caccccık gibi transfer sezonu geçirmişiz.

Geri
Üst Alt