Ali Kol
10 Numara!
- 31 Temmuz 2014
- 19.115
- 13.693
- 1.923
Kerem ilk geldiğinde kesin demiştir.Futbolcular içinde ilk geldiği zaman beni karıya götürün diyeni var mıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem ilk geldiğinde kesin demiştir.Futbolcular içinde ilk geldiği zaman beni karıya götürün diyeni var mıdır?
Bissouma doğru profil mi sence bu olaylardan bağımsız?Ön libero demeyelim de 6-8 oynayabilen yönlü bir orta saha diyelim, diğerleri kaleci ve sol stoper evet.
Sagbek aldık yaDün Kavukçu ağzından kaçırdı sonra toparlamaya çalıştı ama nafile, sadece 1 transfer o da muhtemelen kaleci olacak, menajerlerin kapasında sabahlayıp 2 eylüle kadar kör topal bir kaleci getirip kapatacaklar transferi
Sağ bek ve orta sahasız kaldık maalesef
Kaleciyi U23 yapacaksan yerli yap kardesim. Git kanat al, sagbek al paran varsa. Sara'nin daha iyisini al.
Sagbek aldık ya
Lemina yerine oynadığında seni daha ofansif yapacakBissouma doğru profil mi sence bu olaylardan bağımsız?
Acaba burada Lammens'in 5 tane full macini izleyen var midir? Kotu kalecidir falan demiyorum cunku izlemedim ancak cok genc. Gidip bu adamdan CL'de kurtaricilik beklemek hayalperestlik olur. Uzun bir sure Gunay'in yedegi olabilir ancak adam United'dan bile ilk 11 garantisi istemis.
Hakan için aynı fikirdeyim, ancak Senne’yi çok beğeniyorum. Senne gelmiyorsa Uğur Can’a da razıyım, Donna gelmeyeceğine göre..Lammens aveli ile Hakan çıkarcısı gelmesin transfer yapmış kadar sevinirim.