Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Bu anket kapanacak: .
avrupada böyle cıkarız

fs

ulan madem osimhene 75 singoya 30 verecektik 3 ay neyin pazarlığını yaptınız???

14 senede bi tane kaleci bulamaz mı bi kulüp nasıl bir cenderedeyiz anlamadım ki

uğurcan lammens zortdezorttan falan çok daha iyi bi kalecidir bunu kabullenmek zor muht ama
Daha iyidir, edersonda daha iyidir ama 5-8 maas ve yuksek bonservis ve yas faktoru tartida enteresan oluyor. İkisinede satamazsin tutmazsa.

O nedenle genc profil oncelikli olmaliydi(ve bugunku bonservis degil temmuzda 17 18 max a bitirmen lazimdi)

benim anlamadigim 80m osimhene verdik, verdik cünkü o paraya deger ve dünyanin en iyi forveti, mbappeyle es seviye haalandan iyi, tam bir firsat transferi oldu, ama bu demek degildirki önümüze gelen her oyuncuya 30m baycaz. yönetimi uyarmali birileri.

Ankete kale ve os u23 tercih ettim.

Arda unyay sure alabilir gayet ligde

@Keramettin TANRIVERDİ Singo 3 lünün solunda oynamış 2-3 maç 1 sene önce adminim;

Ondan dedim Kerem Demirbay da oynadı diye

Alışkanlık ister abi böyle pozisyonlar, 2-3 maçla ne diyebiliriz.

Eğer stoper almayacaksak 30 buna vereceğime 12ye Dedic alır sol stopere de Akanji alırdım.

jakobs sakatlanmasa muhtemelen onu sol stopere devşirmeye calısacaktık

yeni sezonda bunu denemeliyiz

kararlı olmak lazım abi bu işlerde

sürekli ordan fırsat çıkar mı burdan biri düşer mi diye beklersen böyle oluyor işte

temmuz ayında yap tercihini al kalecini geç
Aynen bu iste yav, o kadar heyetin tercihine raporuna gore davranacagiz dediler bide. Agustos basindan beri en kotu nettir isimler. Son gunlere de birakmazsin

Geri
Üst Alt