Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.214
- 15.883
- 2.108
vasco do gama bile transfer yapıyor eyyy yönetimmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence hepsine sallayalim.la olum sahada kötü futbol vardır hocaya hep beraber sallayalım. Yönetim alamıyor diye hocaya sallamak nedir?
Konu aslinda transfer yapip yapmamak degil. Bu hain zamaninda kacarak gitmedimi? Resimleri silmedimi? Kendine talip bulamayinca metin oktay gibi takilmaya basladiTransfer yapacağımızı sanman guldurdu rengim.
Eyvallah. Sen mutlu ol yeter azizim.. gerisi mühim değilHiç birini okumadım ama bence haksızsın yaaaa
Agzini acip bir iki kelime soyler insan. Bir sitemde bulunur.la olum sahada kötü futbol vardır hocaya hep beraber sallayalım. Yönetim alamıyor diye hocaya sallamak nedir?
Bir telefonla Kerem'e yol verenler herşeye yol verebilir dediğin gibi. Nasıl güvenelimhakan'ı hala almıyorsak spor bakanı belliki bunları sadece kerem transferi için değil , fbye şampiyonlukta da kolaylık sağlamak için aramış.Şu durumda Hakan'ı hala almayan haindir direkt
Gitsin dostum takılıyorum ben. Ins zorunludur.Konu aslinda transfer yapip yapmamak degil. Bu hain zamaninda kacarak gitmedimi? Resimleri silmedimi? Kendine talip bulamayinca metin oktay gibi takilmaya basladi
Yermiyim? Yemem
Insallah. Zaten zorunlu degilse göndermeyelim yedekte otursun son 5-10dk oynatalimGitsin dostum takılıyorum ben. Ins zorunludur.
Ne için rengimBu aksam internetten uzak durmak lazim.
Fener 10 atacak ustune edersonu açıklayacak.Ne için rengim
Yine isim totemine mi girsek ne yapsak heason iki gün için kendini feda etmek isteyen var mı?
Kurbanlik ariyorsan ben yokum. Direkt kufur edip oyle banlanmak isterim.son iki gün için kendini feda etmek isteyen var mı?
seri msjlara devam o haldeBu nöbeti bitirelim hemen yoksa kulüp batacak yakında
Allah belasını versin dedim diye uyarı aldım haberin olsunBeceriksiz ibaresi hakaret olarak sayılıyor mu