Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan'ı hala almıyorsak spor bakanı belliki bunları sadece kerem transferi için değil , fbye şampiyonlukta da kolaylık sağlamak için aramış.Şu durumda Hakan'ı hala almayan haindir direkt

Booooombos gecirilen pazar gunu.
Bomboş da geçmiyor rotasyonda gördüğümüz bir oyuncuda gidiyor gibi.
Confused Power Rangers GIF

hakan'ı hala almıyorsak spor bakanı belliki bunları sadece kerem transferi için değil , fbye şampiyonlukta da kolaylık sağlamak için aramış.Şu durumda Hakan'ı hala almayan haindir direkt

Dünden beri bunu söylüyorum.

Çok net yukardan kulaklar çekilmiş, eğer transfer yapmazlarsa direk bunu anlıycam. Bu sene bu takım izlenmez boşuna

Takımda yabancı kalmadı la

Jelert (gitti)
Zaniolo (gidiyor)
Cuesta (gitti)

Sanchez
Singo
Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Sane
Sallai
İcardi
Osimhen
+
Yusuf

Yarın 3 transfer yapacak mısınız?

Dünden beri bunu söylüyorum.

Çok net yukardan kulaklar çekilmiş, eğer transfer yapmazlarsa direk bunu anlıycam. Bu sene bu takım izlenmez boşuna
Bu olabilecek bir şey değil. Eğer olmuşsa istifa etmekte seçenek arka planda olanıda yayarsın. 30M Galatasaraylının oyu var. Yemez böyle bir risk Bşr ihtimal Kerem olayında Kerem aramıştır birilerini en fazla onun için aramış olabilirler. Anlatılanlar doğru ise
Bide şu var. Ederson a teklifimiz herşeyimiz var. Birileri karışsa önceden teklif bile vermezdik

Arkadaş saatler geçiyor hala bir haber yok mu transferden. Hakan, İlkay, kaleci, Barış(?) nerede transferler...

Avrupa avrupa hikayeleri palavraymış belli ki.
Teknik direktör de üstelemiyor. Frankfurttan liverpooldan atmden fark yiyincr kalecimiz yoktu o eksikti bu eksikti bahanesini cebinde tutuyor. Öyle olmasa 15 gün önce taraftar bunların ne yapacaklarını bildiği için homurdanmaya başlamışken yine yönetime siper olup baskı yapmayın daha çok vaktimiz var falan filan konuşmazdı.
Hışş renkdaş, Okancılar rahatsız oluyor, saldırırlar hep birden. Gerçeklere gözleri kör ve acımasız bir durumda, hocaya birşey diyeni susturmaya çalışıyorlar. 😜😂
Biraz Kerem ile Cafer renkdaşı kazdırayım dedim renkdaş. Boşver renkdaş su akar yolunu bulur. İnşallah yanılırız, inşallah Galatasaray için en iyisi olur. Kimin emeği geçiyorsa Allah birini bin etsin. Köstek çok, onu da taraftar fark edecek. Diyeceğimizi dedik, sorumluluğumuz kalktı. Elden başka birşey gelmiyor. Ama başarı Avrupa’da gelmese bunun da hesabı sorulur elbet. Şahısların hiçbir kıymeti yok, söz konusu Galatasaray ise.. Buda biline..

göndermek istedigimi oyunculari yollayacagiz

ama yerine topcular almayacagiz

gibi

Tamamen hissiyatimı söylüyorum. Bir kaleci kesin gelir. Kova mi olur olmaz mi bilemem. Yabanci gibime geliyor. Sonrasinda orta saha yetismezse ligde oynatmak icin orta saha ve kanat alınır. Barış da 3-5 Eylül gibi gönderilir.

Sakin olun arkadaşlar. Yönetim plan dahilinde ilerliyor. Belli fırsatlar oluşmazsa mutlaka alternatif planları da hazırdır. Yarın falan biri olmazsa öbürü gelir. Dört dörtlük eksiksiz kadromuz kurulacaktır.
Canı gönülden: Aminnn diyorum. İnşallah bu temenni Hüsnü zan olarak kalmaz.

Olmayacağını bilsem de hüsnü zan kabul edip dua niyetine geçer deyip amin dedik.. hadi hayırlısı

@Cafer Güney renkdaş mesaj içeriği uygun mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt