Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.546
- 7.734
- 1.898
Alim kaleci şart yoksa bokoto yemişişkoHelak ol Dursun!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alim kaleci şart yoksa bokoto yemişişkoHelak ol Dursun!
Umudum yok abi ya Günay’a razıyımKaleden vaz caydık mı
Avrupa avrupa hikayeleri palavraymış belli ki.Bu saatte nasıl alacak. Uğur can’a Edersona filan 30-40 ödeyerek mi? Hayır renkdaş, kaleci filan almasınlar: alsınlar Okan ile pılpırtılarını defolup gitsinler. Takım aylardır kalecisiz, teknik direktör kalmış iki gün süreye yeni toplantıya gidecek. Ulan kıyamet koparmıyorsan, Galatasaray’ın kalecisi yok, diye; sende defolup gideceksin sırtında taşıdığın bu beceriksizlerle beraber..
Nereye gitmiş kim diyor?Zanioloda gitti takım iyice boşaldı bakalım ne olacak
Rize maçında baktım gayet iyi uçuyor.Umudum yok abi ya Günay’a razıyım
adamın fotosu çıktı görüşüyorlar gitti gidecekNereye gitmiş kim diyor?
Barisi kazanamayiz gibi. Rohanin krali gibi zehirlenmiş. Bizde de Ak Gandalf yok maalesefbarışı kazanıp en az 3 trannsfer yapmlaarı lazım
Kaleciliği edersondan daha iyi çok yükseliyor herkes Ederson ama city taraftarı nefret ediyorRize maçında baktım gayet iyi uçuyor.
Galatasaray yönetimi...Sakin olun arkadaşlar. Yönetim plan dahilinde ilerliyor. Belli fırsatlar oluşmazsa mutlaka alternatif planları da hazırdır. Yarın falan biri olmazsa öbürü gelir. Dört dörtlük eksiksiz kadromuz kurulacaktır.
Sıkıştırmadı ki, rahat bıraktı yönetimi. Adamlar çıkıp hocamızın istediklerini aldık dediler, hoca sessiz soluksuz. Edersonu istemişse, o daha da felaket.Ben de onu diyorum. İsterse transferin bitmesine 1 saat kalmış olsun ya kaliteli kaleci alsınlar ya istifa edip gitsinler. 3 aydır rahatrahat takılırken düşüneceklerdi bunları. Ellerinde para var bütçe var transfer yapmayı bilmiyorlar. Okan hocanın bir suçu yok
Ahmedim Altay ve Onana gelmesinde her kombinasyona razıyımKaleciliği edersondan daha iyi çok yükseliyor herkes Ederson ama city taraftarı nefret ediyor
Ne olacaksa 2'sinde olur. Cl'ye yazılamayacak bir oyuncuda 2'sinde sonra mutlaka alınır. Çünkü burası GalatasarayBu gece bir gelişme olmalı artık