Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatte nasıl alacak. Uğur can’a Edersona filan 30-40 ödeyerek mi? Hayır renkdaş, kaleci filan almasınlar: alsınlar Okan ile pılpırtılarını defolup gitsinler. Takım aylardır kalecisiz, teknik direktör kalmış iki gün süreye yeni toplantıya gidecek. Ulan kıyamet koparmıyorsan, Galatasaray’ın kalecisi yok, diye; sende defolup gideceksin sırtında taşıdığın bu beceriksizlerle beraber..
Avrupa avrupa hikayeleri palavraymış belli ki.
Teknik direktör de üstelemiyor. Frankfurttan liverpooldan atmden fark yiyincr kalecimiz yoktu o eksikti bu eksikti bahanesini cebinde tutuyor. Öyle olmasa 15 gün önce taraftar bunların ne yapacaklarını bildiği için homurdanmaya başlamışken yine yönetime siper olup baskı yapmayın daha çok vaktimiz var falan filan konuşmazdı.

2 os gitti kimse gelmedi, barış zaniolo gidecek kimse yok, kaleci yok, u23 yok, yani 1 günde 5-6 hamle yapmaları lazım ki takım geçen sene ile benzer duruma gelsin, bunu da yapamazlar imkansız

Singoya 35M euro veriyorsun Kaleci icin 3-5M hesabini yapiyorsun ve kalecisiz kaliyorsun.

Sakin olun arkadaşlar. Yönetim plan dahilinde ilerliyor. Belli fırsatlar oluşmazsa mutlaka alternatif planları da hazırdır. Yarın falan biri olmazsa öbürü gelir. Dört dörtlük eksiksiz kadromuz kurulacaktır.
Galatasaray yönetimi...
Plan...
Alternatif...

keşke insansaydım şu kavramların yan yana gelebileceğine.

Ben de onu diyorum. İsterse transferin bitmesine 1 saat kalmış olsun ya kaliteli kaleci alsınlar ya istifa edip gitsinler. 3 aydır rahatrahat takılırken düşüneceklerdi bunları. Ellerinde para var bütçe var transfer yapmayı bilmiyorlar. Okan hocanın bir suçu yok
Sıkıştırmadı ki, rahat bıraktı yönetimi. Adamlar çıkıp hocamızın istediklerini aldık dediler, hoca sessiz soluksuz. Edersonu istemişse, o daha da felaket.
Neyse, böyle yazınca okancılar rahatsız oluyorlar, uzatmayayım.
Kısaca;
Şimdi gidip saçma sapan bir kaleciye 30-40 milyon doları saçacaklar, bence hiç gerek yok. İstifa edip gitsinler, kalan parayı ocakta harcarız.

Bu gece bir gelişme olmalı artık
Ne olacaksa 2'sinde olur. Cl'ye yazılamayacak bir oyuncuda 2'sinde sonra mutlaka alınır. Çünkü burası Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt