Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem muhabbetine son verilsin artık ne halt yerse yesin. Keremin dediklerini veya milletin Kerem hakkında dediklerini buraya veya başka konuya taşımayın. Biz yangını kendi yonetimimize yakalım
Çok geç kalındı maalesef.. Bir kaleci olsa neyse de.. 3 - 4 oyuncu çok zor..

Yıllardır, bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yapılan hatalar..

Okan da, yönetim de traş.. Suyun karşısındaki malların daha aptalca hataları ile 3 yıldır şampiyonluk ekmeği yiyorlar.. Futbol aklı yok maalesef..

ahmet cakarda dedi benficaya yazi yollanmadiysa gs vazgecebilir diyor. kimse yokmu ya teyit ettiren su it icin yazilan mail.

Barış giderse orayada adam lazım alternatif oyuncu yok, yönetim ve Okan buruk çok çok kötü yönetti süreci maalesef. Şu günlere kalmamamız gerekiyordu.

muslerayı ıslıklayan beyin fukaraları yüzünden başka transfer yapamadık şimdi muslera olsa en azından orta sahaya para verebilirdik

Bu cagoyu da silecem bi olumlu haberi yok:

koksal-baba.gif

Bu arada ciddi bir soru.

FFP denen sey Fener'in basina bela olacak mi bu sezon?

Her onune gelene 10 milyon euro maas veriyorlar, bunlar PSG oldu da bizim haberimiz mi yok?

Bunu kitabina uydurmalari imkansiz boyle bakinca.
Adamlarin Avrupa umurunda degil. Belki de Koc sokarim Avrupa'ya, TR'de sampiyon olmak icin ne yapmak gerekiyorsa yapin demistir.

Bu arada ciddi bir soru.

FFP denen sey Fener'in basina bela olacak mi bu sezon?

Her onune gelene 10 milyon euro maas veriyorlar, bunlar PSG oldu da bizim haberimiz mi yok?

Bunu kitabina uydurmalari imkansiz boyle bakinca.

Bu soruyu çok sordum ama kimse net bir şey bilmiyor. Sponsorluk ile olacak iş değil her dönem 100 milyon yakıyorlar şunun takibi olması lazım. Bu yaz dönemi 100'e yakın bonservis tek bu yıllık 50 milyon maaş bağladılar şunun izahı yok.
Statlarında loca yok, kapasite küçük. Mağaza gelirleri bizimkinin 6'da 1'i. Sportif başarı geliri yok. Oyuncu satışı yok. Şunları soru olarak soracak olanda yok.

Ohh murat heis nerelerdesin, keyfin yerindedir onana haberleriyle ;D
Tabii ki kanks yav :D Allah'a şükürler olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt