Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem and içmiş karaktersizlikte mhy geçeceğim diye. Bu oe evladını fazla büyütmeyin önemli olan bizim ne yapacağımız, son sözü 2 eylülde söyleyelim

Bizim bu sene başarılı olmamızın tek yolu, hemen hemen hiçbir kritik oyuncumuzun sakatlanmaması, yani 50 maçlık serüvende hiç sakatlık olmayacak, örneğin torreira sakatlanırsa bittik, davinson giderse bittik, osimhen giderse bittik.Artık okan hoca bu işi çözecek nasıl yapacak bilmiyorum
Ekran görüntüsü 2025-09-01 000327.webp
şu fikstürdeki arka arkaya 4 maç kağıt üstünde çok zor, burda patlayabiliriz,bi de ligin 2.yarısı bu 4 nerdeyse derbi seviyesinde ki maçın 3ü deplasmanda olacak.

haberler kesildi

galatasaray dijital medyası baya terse yatarım korkusundan yayın açamıyor

3-4 çok net transfer ihtiyacı var

korkunç bir gün oluyor

Sen garip biri olduğun için kadrodaki Berkan-Kaan-Kutucu gibi isimlerin de olduğunu es geçmişsin tabii ki. Genelde yazılanları algılamakta zorlandığını görüyorum.

Bu ne yahu, neden garip biri oldum ben durduk yere? Yok yazılanları algılamakta zorlanıyormuşum falan? Bir şeyi eksik/yanlış anladıysam bile düzgünce açıklamak varken neden böyle bir aşağılama girişimiyle cevap veriyorsun? Önceden gelen bir derdin mi var benimle?

Oraya genel bir planlama yöntemiymiş gibi bir kadro planlaması yazmışsın. 16+3 yeter demişsin. Ben nereden bileyim burada saymadığın adamları da planlamanın bir parçası olarak gördüğünü...

Transfer obezliği mi? Kanat rotasyonu vasat
Orta saha rotasyonu yok
Stoper rotasyonun yok
Kalecin yok.
Hattaaa konuşulmuyor ama Allah korusun Icardi-Osi ikilisinden birine bişey olsa forvet rotasyonun yok
Kanat rotasyonu vasat? Sane, Yunus, Barış (belirsiz), Zaniolo, Sallai. Buraya ne transfer yapılabilir? 3 milyon euro maaş verdiğin adamlar kulübede oturuyor zaten. Daha iyisi olamaz, olsa da gereksiz olur. Stoper için de yeterince derinlik mevcut. Sanchez, Singo, Apo ve çok büyük gelecek vaat eden Arda. Gerekirse (umarım gerekmez) Kaan ve Jakobs'dan da faydalanılabilir.

Orta saha ve kaleci konusunda katılıyorum. Mutlaka birer transfer şart bu iki bölgeye.

Şöyle bir büyük takımların kadrolarına göz atın, hemen hemen hepsi 23-25 oyuncu ile sezona giriyor. Fb'de 40 tane adam var ve bu övülüyor.

Hocanın transferden el çektirildiği doğruysa başarısızlıkta yönetim yerine hocayı istifaya çağıracak her taraftarın şerefi benim gözümde kerem aktürkoğlununki kadardır.

sağ beke 30 milyon verdireceğine 2-3 tane potansiyelli topçu aldırsaydı. Tabi tanıdığı topçu varsa piyasada, okanı savunmak için taraftarın şerefine laf edecek kadar ileri gidiyorsunuz ya diyecek söz bulamıyorum

][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6]]" data-quote="Mert Can" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Yazgan bizzat kendisi atmıştır maili. Kimin eli kimin cebinde belli değil.

O karaktersizin karaborsa mevzusundan dolayı elimizi kolumuzu bağladı lanet herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haberler kesildi

galatasaray dijital medyası baya terse yatarım korkusundan yayın açamıyor

3-4 çok net transfer ihtiyacı var

korkunç bir gün oluyor
Yonetimin tamamen panik modunda oldugu cok acik. Eger ki transferler bitme asamasinda olsa masalarina hemen haber bastirip hava atarlardi. Ellerinde su an 1 transfer bile yok. Menejerler kapilarinda yatiyor su an. Yeni Cuesta'lara hazirlik yapalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt