Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.016
- 1.250
- 1.773
sinirden uyuyamiyorum ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim bu sene başarılı olmamızın tek yolu, hemen hemen hiçbir kritik oyuncumuzun sakatlanmaması, yani 50 maçlık serüvende hiç sakatlık olmayacak, örneğin torreira sakatlanırsa bittik, davinson giderse bittik, osimhen giderse bittik.Artık okan hoca bu işi çözecek nasıl yapacak bilmiyorum
Yazgan bizzat kendisi atmıştır maili. Kimin eli kimin cebinde belli değil.ahmet cakarda dedi benficaya yazi yollanmadiysa gs vazgecebilir diyor. kimse yokmu ya teyit ettiren su it icin yazilan mail.
nöbeti yenileyelim@Recep Buruk ne nöbet açtın be kanka 2 günde ibre 180 derece mi döner![]()
Sen garip biri olduğun için kadrodaki Berkan-Kaan-Kutucu gibi isimlerin de olduğunu es geçmişsin tabii ki. Genelde yazılanları algılamakta zorlandığını görüyorum.
Feridun Niğdelioğlu haberi 5 net maaş +2 bonus, + kendisine ev, eşine kreş, ailesine ekstra para.5'e mi gitmis? 7 falan diyorlardi. Az gecirmis fenerine.
Kanat rotasyonu vasat? Sane, Yunus, Barış (belirsiz), Zaniolo, Sallai. Buraya ne transfer yapılabilir? 3 milyon euro maaş verdiğin adamlar kulübede oturuyor zaten. Daha iyisi olamaz, olsa da gereksiz olur. Stoper için de yeterince derinlik mevcut. Sanchez, Singo, Apo ve çok büyük gelecek vaat eden Arda. Gerekirse (umarım gerekmez) Kaan ve Jakobs'dan da faydalanılabilir.Transfer obezliği mi? Kanat rotasyonu vasat
Orta saha rotasyonu yok
Stoper rotasyonun yok
Kalecin yok.
Hattaaa konuşulmuyor ama Allah korusun Icardi-Osi ikilisinden birine bişey olsa forvet rotasyonun yok
@Recep Buruk ne nöbet açtın be kanka 2 günde ibre 180 derece mi döner![]()
@Recep Buruk ne nöbet açtın be kanka 2 günde ibre 180 derece mi döner![]()
Hocanın transferden el çektirildiği doğruysa başarısızlıkta yönetim yerine hocayı istifaya çağıracak her taraftarın şerefi benim gözümde kerem aktürkoğlununki kadardır.
Gökhan Akkan gelebilir.
Via Tan Canatan
Yonetimin tamamen panik modunda oldugu cok acik. Eger ki transferler bitme asamasinda olsa masalarina hemen haber bastirip hava atarlardi. Ellerinde su an 1 transfer bile yok. Menejerler kapilarinda yatiyor su an. Yeni Cuesta'lara hazirlik yapalim.haberler kesildi
galatasaray dijital medyası baya terse yatarım korkusundan yayın açamıyor
3-4 çok net transfer ihtiyacı var
korkunç bir gün oluyor
Asla yapmazlar. Çapsız bunlarahmet cakar: gs 5 günü bekletebilir bu laftan sonra!!! hadi yönetim!!!!