Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat rotasyonu vasat? Sane, Yunus, Barış (belirsiz), Zaniolo, Sallai. Buraya ne transfer yapılabilir? 3 milyon euro maaş verdiğin adamlar kulübede oturuyor zaten. Daha iyisi olamaz, olsa da gereksiz olur. Stoper için de yeterince derinlik mevcut. Sanchez, Singo, Apo ve çok büyük gelecek vaat eden Arda. Gerekirse (umarım gerekmez) Kaan ve Jakobs'dan da faydalanılabilir.

Orta saha ve kaleci konusunda katılıyorum. Mutlaka birer transfer şart bu iki bölgeye.

Şöyle bir büyük takımların kadrolarına göz atın, hemen hemen hepsi 23-25 oyuncu ile sezona giriyor. Fb'de 40 tane adam var ve bu övülüyor.
Kanat tabi vasat. Zaniolo zaten hocanın gözünde yok hükmünde 10 dakikalık futbolcu. Barış belirsiz. Bi Sallai kalıyor.
Stoperde Abdülkerimin hali ortada. Sanchez'e bişey olsa bittiğimizin resmidir.

Milanin orta sahasi baya genis. Ta eskiden istedigimiz Bennaceri düsük bir opsiyonla kiralayamaz miyiz? Tutarsa aliriz. Berkan/Kaan dan fazla performans versin yeter.

Kaleye ucuza bir Ortega.

Böylece Sol Stopere wonderkid cekmek icin bütce kalir.

Bu arada ciddi bir soru.

FFP denen sey Fener'in basina bela olacak mi bu sezon?

Her onune gelene 10 milyon euro maas veriyorlar, bunlar PSG oldu da bizim haberimiz mi yok?

Bunu kitabina uydurmalari imkansiz boyle bakinca.

Sanmıyorum üstadım.. Zaten iyi bir limitleri var idi.. Yusuf u da satmışlar sanırım 20 li bir bedelle Araplara..

%30 sapma kaldırılmıştı ancak kaldırılma kararı iptal edildi diye hatırlıyorum..

Her şeye rağmen 3 - 5 aşsa da kimse ses çıkarmaz..

Bunlar için asıl sıkıntı borç miktarları.. Geçenlerde 21,5 milyar TL seviyesindeki borç son transferlerden sonra 23 Milyar TL ye çıktı tarzında bir şey okumuştum.. İyiden iyiye Koç a bağımlı hale geldiler.. Zaten bugünkü transfer şovunu da seçim yatırımı diye düşünüyorum. Hocası belli olmayan bir takımın bu transferleri yapması sağlıklı gelmiyor.. Hedef, başarıdan ziyade koltuğu korumak gibi geliyor.. Bakmadım ama malum kitle de Koç güzellemeleri başlamıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt