Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Bu anket kapanacak: .

Çok net hatırladığım bir anım...

2000 yılı başı, ligde devre arası falan... Malum CL'den elenmiş o son dakikaları efsane Milan maçıyla kendimizi UEFA'ya atmışız. Sonra Bologna'yı elemişiz. Sonraki tur artık devre arasından sonra Dortmund'la... Bize işte hala az şans verilen dönem, devre arasında bir hazırlık maçı yapıyoruz, rakip yabancı bir takım hangisi hatırlamıyorum. O yıllarda öyle yabancı maç yayınlarına pek erişim yoktu, izleyemezdik ama her nasılsa o maçı yabancı spikerli bir anlatımla izliyorum. Belki kablolu tv'de yabancı bir kanal mı vardı, yoksa Cine5 mi yabancı yayını veriyordu artık neyse... Herif de klasik hazırlık maçı bilgileri veriyor işte hem diğer takım hem GS hakkında... Bir ara da işte şey dedi CL'den elendiler ama işte Bologna'yı eleyip Dortmund ile zorlu bir eşleşmeleri olacak... Favori Almanlar... Ancak tabi GS da her zaman çok tehlikeli vs... O yıllarda GS zaman zaman kafayı gösterse de Türkiye ve Türk takımları hala biraz hafife alınırdı... Spikerin GS Dortmund karşısında tehlikeli demesi beni şaşırtmıştı...

2 sene önce CL'de yine Dortmund ile aynı gruptaydık, 80'ler sonundaki yarı final ve 92'de Manu maçlarından dolayı artık yeniden Avrupa'da başarı umuduyla baya yükselmiştim gruptaki ilk maç olan Dortmund maçına, daha ortaokuldayım, gaza gelmişim ve çok umutluydum ama maçta fena oynamasak da bir türlü olmamıştı. Sonlara doğru Chapuisat atmıştı ve son dakikalarda Hagi'nin frikiği çataldan dönmüştü. Hayal kırıklığı olmuştu benim için çok. O yüzden 2 sene sonra UEFA'daki Dortmund eşleşmesinden de çok çekiniyordum. Güçlü rakip çekmiştik kağıt üstünde. Ancak spiker orada öyle deyince orada bana bir inanç gelmişti. Harbi belki bu Dortmund'u bu sefer eleriz, bak spiker de öyle büyük konuşamadı vs demiştim... Lisedeyim bu arada yani, ergenim, etkilenmem doğal denebilir... Hiç unutmam spikerin o lafını nedense... Benim içime kupayı almaya dair inanç tohumlarını o spiker ekti...

Bana stoper oynayabilen bir os alacağız gibi geliyor.
jelerti kovup u23 de kaleci çözeceğiz. Son transfer ne olur bilemem elbet.

Bunu engelleyemezsin.

25 milyon gibi bir parayı çıkarır acur gibi bir zırtapoz verip takımına alır 35e de fenere gönderir. 10 milyonu ali yakmış umurunda olmaz zaten acur sadece kağıt üstünde bunu alacağı için sorun da ortadan kalkar.

Yasal olarak da bir şey yapamazsın. Ya gizli sözleşme yapacaksın şu şu şu takımlara da gidemez diye yada mümküne barışla yapacaksın bunu tazminatı o verecek 30 milyon koyacaksın.
o zaman 4 sene 5 sene TR ye gelemez falan işte herneyse bunun oluru.

Görmedim yav eşek gibi bekleyecek transfer dönemi bitince maçlara çıkacak. Cezasını böyle çekecek.

Barışa 50+ keçiören payı verme ihtimalleri yok öyle bir paraları olsa zaten alabilecekleri bir sürü adam var piyasada bizim gibi yerli ihtiyaçları yok ki heriflerin.

Ortlama bonservis 20 verip genç takım yaratma peşindeler. Barış anca ş.liginde patlama yaparsa bu parayı verirler o zaman evet biraz pr lazım sadece.

Şu dakika verecekleri en fazla para 35 ki o da 25 +bonuslarla 35. Yani olma olasılığı yok bu işin.
25e alacaklar, 6 ay sonra ben burada yapamadım diyecek 30 verip ali şov yapacak sonra. Yemezler bir kere kusura bakmasınlar.
Aynısi söylemistim tuna ile hemfikirim bana niye angry attın reis :asd: @Ozan Puki

Maçmkeşke bugün olsaydı… canım çok sıkılıyor… aynı haberlere aynı yorumları okumak da sıktı Kerem barış Mou sergen… pffff

Singonun boy 1.90mış o atletizm ve hız üstüne 1.90 boy ilginç bir şey izleyeceğiz galiba

Ulan zaten moronyo gitti, bi de bissoumayı alırlarsa cidden kötü olur

hoca zaten tv de kafası karışık olduğunu belirtmişti.. kale genç mi olsun deneyimli mi olsun.. şu olayı çözemeden hiç bir transferi yapamıyorsun.. barış olayını çözmeden hiç bir olayı çözemiyorsun.. bize geldiğinden beri siktir çeken zaniolo falan bir anda pohpohlanıyor.. hele kaleci işi şu bütçelerle fecahat.. hala hakan mı ilkay mı?? bissouma mı onyedika mı? son bir kaç günde idarecilerin kafa bir dünya..

devre arası 15'e falan çözsek gasp olur demiştik. beğeniyordum ben bunu baya hayırlısı

Geri
Üst Alt