- 29 Ocak 2011
- 45.896
- 17.362
- 2.748
sen hak ediyorsun nacim böyle detaylandırman lazımdıAynısi söylemistim tuna ile hemfikirim bana niye angry attın reis@Ozan Puki

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen hak ediyorsun nacim böyle detaylandırman lazımdıAynısi söylemistim tuna ile hemfikirim bana niye angry attın reis@Ozan Puki
Barış ın talibi çıkar bir şekildeIstedigimiz parayı veren olursa güle güle; yoksa güle güle falan degil.
şampiyonlar ligi fikstürlerine detaylı baktım da monaco ve frankfurtun evinde mutlaka 3 puan almalıyız dediği takım biz olmuşuz
evlerindeki diğer 3 maçları babalarla
tehlikeli bir durum
50 milyon EuroBarış ın talibi çıkar bir şekilde
Geçen yıl gözlerin bozuk olabilir mi renktas ? Adam ilk 11 başlamıştı sonradan giren Sarr içimizden geçti.Bissouma fbye giderse üzülürüm. Geçen yıl oyuna girip içimizden geçmişti.
Niye yokmus? 2-3 antremandir var adamlemina yarın da yok herhalde
kimse kadrolara yazmıyor
orta saha gelmezse patlarız
u23 gelsin bari
Duran Mimovic fall'dan ikisini sayma. U23'teler. 16 yabancının 5'inden çıkıp 1 tane yabancı alabilecekler
Bissouma bizim maçta bayağı kötü değil miydiBissouma fbye giderse üzülürüm. Geçen yıl oyuna girip içimizden geçmişti.
Zaha da böyle resimlerde somurtuk çıkıyordu, gülmek zorunda mı değil fakat negatif enerji en ihtiyacımız olmayan şey, Barış da bu kafadaysa 1 dk bile tutmayalım