Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
15-20 herhalde saymadim daha çokta olabilir. lemina ile bissouma niye ayni anda sahada olmasin bu arada 4-3-3 çift sekiz sekli yav. İsme takılmak ilede ne alakasi var ? orta saha tipi olarak topla alip giden adam profili eksik sende buda biossuma iste tam alacakken sonradan beceremeyip. Yok sakat, yok kokocu vs atmaya gerek yok yalanlari. Fb değil burasi kimse yemiyor 3 iq yalanları. Her beceremedigin adam icin skriniar i alamadilar beli sakatti , kostici beceremediler kronikti bunlari unutmadik yani. Bunlari da alsaydik demiyorum yalan soyleyip beceriksizliklerini kapatamazlar diyorum. Herif ta ocakta soyledi gidecem diye 3 gun kalmis kaleci almadigin için bissouma alamiyorsanda bu beceriksizliktir.

Naci rtaş ben zaten bu dediklerine karşı değilim. Sadece Bissouma alınmıyor veya gelmiyor diye "size sallai müstehak" tepkisini anlamıyorum.

Bissouma gelmez daha çok faydası olacak adam da gelebilir. Evet gelmeyedebilir sadece ben bir isme bu kadar takılıp kalmayı bir türlü anlayamıyorum.

muhtemelen barış 1 hafta 10 güne gider ve maalesef sezon içerisinde kanat krizi yaşarız

Ekranda adama ek banmıştım renkdaş. Tek ayakta kalan topçuydu.
Bizim o baskımızda ilk yarı patlayanlardan birisi bu arkadaştı. 2. yarı değişikliklerle toparladı evet ama yıllardır izlediğimiz Bissouma değildi kesinlikle. Ben zaten bu sene özelinde kendisini beğenmiyorum. Hala çok çalışkan ama maç içi çok kopuk, kötü Tottenham'ın da etkisi olabilir ama o kötü takımda da kötüydü.

şu haaland bir rekor kıracaktıda messiyi geçmesin diye pep bunu oyundan çıkarmıştı ya

o rekor neydi

dönüp dolaşıp bizde patlayacak gibi

Bizim o baskımızda ilk yarı patlayanlardan birisi bu arkadaştı. 2. yarı değişikliklerle toparladı evet ama yıllardır izlediğimiz Bissouma değildi kesinlikle. Ben zaten bu sene özelinde kendisini beğenmiyorum. Hala çok çalışkan ama maç içi çok kopuk, kötü Tottenham'ın da etkisi olabilir ama o kötü takımda da kötüydü.
8 tane arkadaşın değişmiş, yedekler içinde yalnız kapatmaya çalışıyorsun boşlukları. Ve gerçekten bizde çok çok iyiden öte efsane bir maç ortaya koyduk. Buna rağmen bugün gibi hatırlıyorum, iç geçirdiğim tek topçu olmuştu. Maçın her anında vardı, diriydi, teknikti… çok beğenmiştim..

şu haaland bir rekor kıracaktıda messiyi geçmesin diye pep bunu oyundan çıkarmıştı ya

o rekor neydi

dönüp dolaşıp bizde patlayacak gibi
Şl maçında en fazla gol atan oyuncu rekoru Messi,gomis,haaland'ın 5'er golü var. 25 dk flan vardı en büyük Messi sevici kel haaland rekoru kırmasın diye oyundan almıştı.

23 yaş altı kaleci işi bissouma'ya bağlı olduğu için sanırım bu transfer yattı

Geri
Üst Alt