Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.020
- 17.945
- 1.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bissouma olmasaydı en az 4 tane daha atardık. Adam dripling ile çok top çıkardı geridenBissouma bizim maçta bayağı kötü değil miydi
Bence sezonun geri kalanında da kötü bir performans gösterdi. Ciddi düşüşte bu sezon
15-20 herhalde saymadim daha çokta olabilir. lemina ile bissouma niye ayni anda sahada olmasin bu arada 4-3-3 çift sekiz sekli yav. İsme takılmak ilede ne alakasi var ? orta saha tipi olarak topla alip giden adam profili eksik sende buda biossuma iste tam alacakken sonradan beceremeyip. Yok sakat, yok kokocu vs atmaya gerek yok yalanlari. Fb değil burasi kimse yemiyor 3 iq yalanları. Her beceremedigin adam icin skriniar i alamadilar beli sakatti , kostici beceremediler kronikti bunlari unutmadik yani. Bunlari da alsaydik demiyorum yalan soyleyip beceriksizliklerini kapatamazlar diyorum. Herif ta ocakta soyledi gidecem diye 3 gun kalmis kaleci almadigin için bissouma alamiyorsanda bu beceriksizliktir.
Doğru demisHe aynen
Bizim o baskımızda ilk yarı patlayanlardan birisi bu arkadaştı. 2. yarı değişikliklerle toparladı evet ama yıllardır izlediğimiz Bissouma değildi kesinlikle. Ben zaten bu sene özelinde kendisini beğenmiyorum. Hala çok çalışkan ama maç içi çok kopuk, kötü Tottenham'ın da etkisi olabilir ama o kötü takımda da kötüydü.Ekranda adama ek banmıştım renkdaş. Tek ayakta kalan topçuydu.
Magassa gelmek için can atıyor diyorlardı.Kardes kulübümüz monakospordan bir genç daha alalim. Magassa, mawissa, camara adaylarımız.
KatılmıyorumKatılmayacaksınız belki ama Bisuma jk ayarında bir transfer olur ts bile yapmaz şu transferi
8 tane arkadaşın değişmiş, yedekler içinde yalnız kapatmaya çalışıyorsun boşlukları. Ve gerçekten bizde çok çok iyiden öte efsane bir maç ortaya koyduk. Buna rağmen bugün gibi hatırlıyorum, iç geçirdiğim tek topçu olmuştu. Maçın her anında vardı, diriydi, teknikti… çok beğenmiştim..Bizim o baskımızda ilk yarı patlayanlardan birisi bu arkadaştı. 2. yarı değişikliklerle toparladı evet ama yıllardır izlediğimiz Bissouma değildi kesinlikle. Ben zaten bu sene özelinde kendisini beğenmiyorum. Hala çok çalışkan ama maç içi çok kopuk, kötü Tottenham'ın da etkisi olabilir ama o kötü takımda da kötüydü.
![]()
Joseph Ofori - Player profile 25/26
Joseph Ofori, 18, from Ghana ➤ Ankara Keciörengücü, since 2025 ➤ Right Winger ➤ Market value: - ➤ * 26.03.2007 in Accra, Ghanawww.transfermarkt.com
alıp deniyelim gencecik adam
Şl maçında en fazla gol atan oyuncu rekoru Messi,gomis,haaland'ın 5'er golü var. 25 dk flan vardı en büyük Messi sevici kel haaland rekoru kırmasın diye oyundan almıştı.şu haaland bir rekor kıracaktıda messiyi geçmesin diye pep bunu oyundan çıkarmıştı ya
o rekor neydi
dönüp dolaşıp bizde patlayacak gibi