Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.473
- 34.422
- 2.478
Kaleci sol stoper ve orta saha hatta barisi saymiyom sol acik almazsak cl de mucizelere ve hocanin haddini bilerek oynamasina kalacaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu haaland bir rekor kıracaktıda messiyi geçmesin diye pep bunu oyundan çıkarmıştı ya
o rekor neydi
dönüp dolaşıp bizde patlayacak gibi
Katılmayacaksınız belki ama Bisuma jk ayarında bir transfer olur ts bile yapmaz şu transferi
Pazar ve ertesi hareketli gecer. Yarin da durgun olurkaramsar oldum iyice - dün akşam kura sonrası ve bugün baya hareketli olur diye bekledim.
sanki tüm GS fenerin gündeme kitlendi.
Şl maçında en fazla gol atan oyuncu rekoru Messi,gomis,haaland'ın 5'er golü var. 25 dk flan vardı en büyük Messi sevici kel haaland rekoru kırmasın diye oyundan almıştı.
O yuzden aral/eren hangisi olursa simdiden almak lazim ama nerde oni dusunecek yönetim?!?!2 Eylül günü barış satılacak bizi kanatsız bırakacaklar maalesef yönetimi artık şampiyonluk kurtarmaz Avrupa’da başarısızlıkta kelle gitmeli
Bissouma çok iyi futbolcu zaten, yıllardır da bir gün bizde oynasın dediğim bir adam. Bizim maçta da fiziksel olarak ayakta kalan tek adam kendisiydi zaten ama kendisinin seviyesi belli, neredeyse 1.5 yıldır eski patlayıcılığı, taşıyıcılığı yok. Gösterdiği seviyenin altında uzun bir süredir. Bugün şu haliyle bile bizde elbette güzel şeyler izletir ki Ndiaye'yi bile hala özlüyoruz bazen, hak veriyorum size ancak almadık diye de neden almadık demeyeceğim mevcut haline.8 tane arkadaşın değişmiş, yedekler içinde yalnız kapatmaya çalışıyorsun boşlukları. Ve gerçekten bizde çok çok iyiden öte efsane bir maç ortaya koyduk. Buna rağmen bugün gibi hatırlıyorum, iç geçirdiğim tek topçu olmuştu. Maçın her anında vardı, diriydi, teknikti… çok beğenmiştim..
Bekliyoruz bakalim
Magassa ham yaptiKardes kulübümüz monakospordan bir genç daha alalim. Magassa, mawissa, camara adaylarımız.