Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Kaleci sol stoper ve orta saha hatta barisi saymiyom sol acik almazsak cl de mucizelere ve hocanin haddini bilerek oynamasina kalacaz

Yusuf Ahmet Kutucu Eyüp Aydın Berkan ve Efe de gonderilip yerlerine daha sağlam genç ooyuncular alabilme kapasitemiz nedir acaba?

Alabilicek durumds diye haber yapmayın artık ! 3 gün olmış durumumu kaldı ya !

bu ifb ne kadar çok para harcıyo la

regülasyonu fln yok mu bu işin

morinyo tazminatıyla birlikte 150 milyondan fazla harcadılar hala bissouma fln denior

İhtiyacımız olan oyuncu Bissouma değil zaten, orta sahaya 23 yaş altı fuleli dikine giden tempolu adam lazım, Bissouma kadayıf olmuş artık

8 tane arkadaşın değişmiş, yedekler içinde yalnız kapatmaya çalışıyorsun boşlukları. Ve gerçekten bizde çok çok iyiden öte efsane bir maç ortaya koyduk. Buna rağmen bugün gibi hatırlıyorum, iç geçirdiğim tek topçu olmuştu. Maçın her anında vardı, diriydi, teknikti… çok beğenmiştim..
Bissouma çok iyi futbolcu zaten, yıllardır da bir gün bizde oynasın dediğim bir adam. Bizim maçta da fiziksel olarak ayakta kalan tek adam kendisiydi zaten ama kendisinin seviyesi belli, neredeyse 1.5 yıldır eski patlayıcılığı, taşıyıcılığı yok. Gösterdiği seviyenin altında uzun bir süredir. Bugün şu haliyle bile bizde elbette güzel şeyler izletir ki Ndiaye'yi bile hala özlüyoruz bazen, hak veriyorum size ancak almadık diye de neden almadık demeyeceğim mevcut haline.

Geri
Üst Alt