Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 24.015
- 10.867
- 2.223
Benfica'ya cevap verip biz alıyoruz diyelim. Kerem'e aylık asgari ücret teklif edelim, o arada transfer dönemi kapanır zaten. Kalsın Benfica'da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resimde 1 ADAM 2 gereksiz göruyorum. Neden? Soruyorum neden?
Bi kere de biz sacma hareket yapalim. Yetmedimi biz onlarin seviyesine dusmeyelim muhabbeti? Biz insan gibi davrandikca terörister iyice azitti. Artik anladiklari dilden konusmak lazim!!Bu öncelik muhabbeti bunlarin bildigi gibi degildir kolpadir ama diyelim öyle.Donus yapmamak avrupaya yazamasinlar bekleyelim felan demek.Küçük düsunmektir kucuk hareketlerdir yakismaz galatasaraya boyle sacma sapan isler haraketler.
Son günde olsa City yapar büyük ihtimal
Çocuk neler yaptı bugün öyle ya
Göztepe taraftarı inanamıyor
Vakti olan özeti izlesin
Çocuk neler yaptı bugün öyle ya
Göztepe taraftarı inanamıyor
Vakti olan özeti izlesin
Bizimkileri anladık da elin gariban italya'nı niye yasaklanmış olabilir onu anlamadım. Özgür Sancar bile yasaklı değil.Rudy galetti yasakmış dostlar ban temizligi yapıldı
KolpacıymısBizimkileri anladık da elin gariban italya'nı niye yasaklanmış olabilir onu anlamadım. Özgür Sancar bile yasaklı değil.![]()
Barış giderse yumurta gibi Ahmedimiz var demek istemişler.Ahmed ne alaka olm
FFP mevzusunda maşların belli bir oranda olması gerekiyordu sanki. Ama Ederson’a 7-8 verilebiliyorsa Donnarumma’ya da 15 verilebilir herhalde bakalım şu 2 günde belli olur her şey.niye olmasın bonservisten kurtuluyorsun, edersona 15 bonservis istiyorlar bu donnaruma 10 kat iyi kaleci ondan.
Benfica zaten Galatasaray teklif hakkında bilgilendirilmiştir diye duyurduDiyelim ki böyle bir madde var benfica transferi niye açıkladı o zaman tazminat ödemeyi niye göze alsın eğer böyle bir süre varsa son güne kadar beklemesi lazım