- 3 Temmuz 2012
- 134.200
- 80.983
- 5.198
Rudy galetti yasakmış dostlar ban temizligi yapıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes bilmez fener aşkını hey gidi asy az mı söyledikBu emre zeytinlinin icindeki febe askini napcaz?
Evet ama city manu falan halen neden almıyor anlamadım maaştan mı acabaBeyler o donnayi yapan haberci direkt black list. O na göre paylasmadim bende
Akşam Pazarı diyorsun...
Maaş önemli. 10m Euro üst sınır olmalı.
Renktaş kiralık olmuyor mu oson güne kadar satılmaz ise donnarummayı bence beleşe alcaz ama oyuncunun tüm hakları psgde olcak gibi durum olabilir.
Ya da %95i psg %5 gs diye polyannacılık yapayım
O da mı yasaktı? Vay arkadaş.Rudy galetti yasakmış dostlar ban temizligi yapıldı
Son günde olsa City yapar büyük ihtimalAdam 6 oynamamayı göze almış hani istediği olmazsa o zaman sıfıra gidiyor. Şimdi PSG zaten 30'a kadar indi yarın 25 olur öbür gün 20.
Zaman geniş ve müsait olsa adamın değeri bana göre 50'den az değil zira dünyanın en iyi kalecisi olduğunu düşünüyorum.
O maaşla anca araplara gider.Sabah 15-16 istediğini okuduğumu hatırlıyorum.
Bence o sözleşme tipi ile alıp 1 yıl oynatılabilir sonrasında satılmak koşulu ile oradan gelecek geliri maaşına sayarsak zararsız 1 yıl oynatarak sıyrılabiliriz.
Sözleşmesi bitiyo donnanın sezon sonuRenktaş kiralık olmuyor mu o
Yasakli kaynaktan patlayanlar oldu maalesedKuş avı mı oldu konuda ne oldu?
Ha anladım satma yetkisi yine psgdeSözleşmesi bitiyo donnanın sezon sonu
Yani biz alıp kullanıcaz kalecisi sakatlanan üst düzey klüpler veya araplardan 30-40 teklif gelirse söz sahibi psg olcak
Resimde 1 ADAM 2 gereksiz göruyorum. Neden? Soruyorum neden?
Forum bile akp hükümeti gibi herşey yasak, silivriye girip çıkmaktan organ yetmezliği başladı bendeO da mı yasaktı? Vay arkadaş.