Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.215
- 6.920
- 1.713
kavukcuya statta simit bile sattırmayın @galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabistan diyorlardı ispanya 'ya gitmiş
Peki ya biz Ederson kazığı yemezsek ne olacak bu Donnarumma ?
Kontenjan yok. u23 kaleci alamazsan Bissouma direkt iptal zaten. Zaniolo gitmiyor. Barış'ın durumu böyleyken de gönderir miyiz bilmiyorum. Son dk ya transfer bırakırlarsa boyle olur.Kavukçu al Bissouma'yı söz 1 hafta Simit Sarayındayım.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Gelen hoca prestijli olursa burun kıvırır bu transferlere. Ezik olursa ne ala zaten malzeme bu bunla oynayım der. Asıl bunları yoracak Mourinho faktörünü güvenip bunlara gelen futbolcular olacak. Moraller sürünüyordur bu futbolcularda.Kerem huzur bozar diyorsun bizde huzur mu var gol atsın yeter diyorlar
Bakınca her türlü haklılar Mou gol izleme fırsatını bile almıştı ellerinden
Gecen sene İngiltere de toplamda 44 mac yapmış adamda ne ettik ne yaptık bi sorun bulduk. Bu yönetime bu yakisirdiBissouma da fenere giderse elimiz yaş Bu işi iki günde bitirecektin arkadaş gerçekten çok mal yönetimimiz var
Elimizde para varken yapamıyoruz bir de şu transferleri. Yazık ki ne yazık.Bissouma da fenere giderse elimiz yaş Bu işi iki günde bitirecektin arkadaş gerçekten çok mal yönetimimiz var
NolduBittik biz bittik
Bissouma gelsin ben Günayson'a razıyım şuan. Cuesta yerine yapıştıralım bunu.Kontenjan yok. u23 kaleci alamazsan Bissouma direkt iptal zaten. Zaniolo gitmiyor. Barış'ın durumu böyleyken de gönderir miyiz bilmiyorum. Son dk ya transfer bırakırlarsa boyle olur.
Ya Cuesta gitti jel de gidiyor yani bu oyuncuların uçağa binip gidip orada patates falan ekmesi mi gerekiyor bizim diğer oyuncuyu transfer etmemiz için hayret bir şey ya al lisansını çıkar diğer oyuncuları da arkada hallet niye her şeyi step by step yapmak zorundayızkontanjan problemine takıldığı bariz gibi duruyor
ÜtopikBissouma fb sergen bjk yaparsa şampiyonluk tahminim;
bjk %38
fb %36
Biz %20
tS % 6