Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.184
- 48.705
- 4.843
Ya sorun neymiş anlamadımGecen sene İngiltere de toplamda 44 mac yapmış adamda ne ettik ne yaptık bi sorun bulduk. Bu yönetime bu yakisirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya sorun neymiş anlamadımGecen sene İngiltere de toplamda 44 mac yapmış adamda ne ettik ne yaptık bi sorun bulduk. Bu yönetime bu yakisirdi
Kimse net bisey demiyor kiYa sorun neymiş anlamadım
Ben ama çok net küfür edeceğim şimdiKimse net bisey demiyor ki
O kontenjanı açacaksın sözkonusu futbolcu Bissouma ise, gerekirse Uğurcanı getir yada kaleci u23 biri olacak, Sallai veya Zaniyi sat..kontanjan problemine takıldığı bariz gibi duruyor
Bence okan kaaan berkan küsecek diye aldırmıyor. Evlatciligi sever okan. Zaten orta saha düşmanıBen ama çok net küfür edeceğim şimdi
Kontenjan yok. u23 kaleci alamazsan Bissouma direkt iptal zaten. Zaniolo gitmiyor. Barış'ın durumu böyleyken de gönderir miyiz bilmiyorum. Son dk ya transfer bırakırlarsa boyle olur.
Bissouma gelsin de küsüversin Berkan yav. Pek Bi kayıp olmaz.Bence okan kaaan berkan küsecek diye aldırmıyor. Evlatciligi sever okan. Zaten orta saha düşmanı
Berkan bissoumadan daha değerli okan için lütfenBissouma gelsin de küsüversin Berkan yav. Pek Bi kayıp olmaz.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Kimyasal kullanıyormuş güyaYa sorun neymiş anlamadım
Sergen kücük şikecilerde, bisuma büyük şikecilerde. 3. olduk.
2024ten beri kolpa da öncü.Oda radyoTR