Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
İlla her transferin süperstar olacak diye bir şey yok ki. Transfer listemiz Real’le City’yle yarışıyor maşallah.

fbliyim ve kadroma bakıyorum şuan

sinir krizi geçirirdim ya öyle böyle değil

talisca fan boyu plurdum onu korurdum
çünki tek topçu o

ulan ben 1 tane sallaiye kahroluyorum

bunlarda en az 15 tane sallai var

intihar ederdim sanırım
Sallai ise yarıyor lan mason

Kavukcu şuan Grok bize kaleci öner falan yazıyordur X'te

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Gunay tırto super lig ekiplerine karşı göz boyadı maalesef lazio maçında statta izledim hiç güven vermedi

Sen o yönden baktın ben de bizim en kötü ihtimal olacak kalecilerden biri daha gitti diye. Sanırım biz Ederson'u alacağız ve istemediğimiz maliyetlere olacak bu iş gibi. Zira başka isim yok bizle adı geçen eğer arka tarafta birini bekletmiyorlarsa hazırda.
Ben baya anlamaya calisiyorum ne starteji izliyoruz diye, aklima sunlar geliyor.

1) antwerpi ikna ettik, united o bonservise gelmiyor, transfer donemi ingilterede kapanirsa, bir tek bize gelir diye mi bekleniyor
2) ederson parayi verince alican belli, ama donnaruma bosta kalirsa paris ile piyango mu ariyorlar
Ya da 3) kalede gunay devam

Kuralardan beri tum avrupa son hamlelerini vs yapiyor ediyor. Biz en rahat oldugumuz transfer doneminde sonuc alamiyoruz

Bence okan kaaan berkan küsecek diye aldırmıyor. Evlatciligi sever okan. Zaten orta saha düşmanı
Başka bir açıklaması yok, iki üç gün önce çıkan haberlere göre her konuda hem Bissouma hem de takımı ile anlaşmaya varmıştık. Kendi bilir, bu yıl ŞLde başarı gelmezse şampiyonluk kendisini kurtaramayacak.

Geri
Üst Alt