Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.553
- 70.976
- 4.918
Restes alın lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#nelammens uniteda gidior gibi
kaleci kalmadı #ya hu
Koca koca adamlar yalan söylemekten de utanmıyorlar.İsmi bizi çıldırtacak, piyasaya düşmemiş 3 kaleci noldu acaba?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sallai ise yarıyor lan masonfbliyim ve kadroma bakıyorum şuan
sinir krizi geçirirdim ya öyle böyle değil
talisca fan boyu plurdum onu korurdum
çünki tek topçu o
ulan ben 1 tane sallaiye kahroluyorum
bunlarda en az 15 tane sallai var
intihar ederdim sanırım
Aslanlar gibi Atubolu var ama nedense ilgilenmiyoruz.#neönerirsin
Berabere bitse bariPafos ve Kairat da birbiriyle oynuyor. CL 36.'lığı yaklaşıyor gibi...
kalecide süper stara gerek yok zaten muslera geldiğinde nerdeyse no name bi isimdi önemli olan iyi kaleci bulmak scout lazım onun içindeİlla her transferin süperstar olacak diye bir şey yok ki. Transfer listemiz Real’le City’yle yarışıyor maşallah.
Bazı rivayetlere göre Singo'yu alırken Magassa'yı da pket yapacakmışız. Pazarlıklar devam ederken İngilizler bastırıp parayı almış.Magassa ham yapti
Ben baya anlamaya calisiyorum ne starteji izliyoruz diye, aklima sunlar geliyor.Sen o yönden baktın ben de bizim en kötü ihtimal olacak kalecilerden biri daha gitti diye. Sanırım biz Ederson'u alacağız ve istemediğimiz maliyetlere olacak bu iş gibi. Zira başka isim yok bizle adı geçen eğer arka tarafta birini bekletmiyorlarsa hazırda.
Başka bir açıklaması yok, iki üç gün önce çıkan haberlere göre her konuda hem Bissouma hem de takımı ile anlaşmaya varmıştık. Kendi bilir, bu yıl ŞLde başarı gelmezse şampiyonluk kendisini kurtaramayacak.Bence okan kaaan berkan küsecek diye aldırmıyor. Evlatciligi sever okan. Zaten orta saha düşmanı
İsimler yok iste ve cildirmak uzereyizİsmi bizi çıldırtacak, piyasaya düşmemiş 3 kaleci noldu acaba?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
İyi ki almamışız Fred'i. Dökülüyor 2 senedir.Bissouma süreci birebir fred gibi işliyor