Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 7.968
- 12.137
- 2.158
Bozuk saat
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Kara@Oğuzhan Sesko beğenme ateşe körükle git artik kral![]()
Hayırlı olsun yeni kalecimizBen Günaya güvenmeye başlıyorum. Bence siz de başlayın reisler
Mert Hakan akıl veriyordu buna topun durduğu esnada. Hep aklıma o geliyor Fred'i görünce. Hohahahİyi ki almamışız Fred'i. Dökülüyor 2 senedir.
Yav istemsizce şu geldi aklımaşu haaland bir rekor kıracaktıda messiyi geçmesin diye pep bunu oyundan çıkarmıştı ya
o rekor neydi
dönüp dolaşıp bizde patlayacak gibi
Yonetime güvenelim
Severler dopingci, keş ne varsa çekme konusuda bir numaralar, bayılırlar hatta.juve teklif yapacakmış son anda
artık oraya gider
hani bjk topçusu ya
Ben de iki ihtimal kaldı ya biz Ederson'u öyle yada böyle alacağız Bissouma'dan o yüzden vazgeçildi ve u23'e dönüldü orada. Ya da transferi kapattık.Ben baya anlamaya calisiyorum ne starteji izliyoruz diye, aklima sunlar geliyor.
1) antwerpi ikna ettik, united o bonservise gelmiyor, transfer donemi ingilterede kapanirsa, bir tek bize gelir diye mi bekleniyor
2) ederson parayi verince alican belli, ama donnaruma bosta kalirsa paris ile piyango mu ariyorlar
Ya da 3) kalede gunay devam
Kuralardan beri tum avrupa son hamlelerini vs yapiyor ediyor. Biz en rahat oldugumuz transfer doneminde sonuc alamiyoruz
Senciydik buruk’a karşı; sende öyle birşey söylüyorsun ki, pişman ettiriyorsun be mason. Tek topçu fbde Talişkaymış. Ben şarkıcı biliyorum talişkayı yav. Bari Yusuf neden çocuğun adını ansaydın da, çocuktur diye kıyak yapıyor deseydik. Yakışma, yakıştıramadım, hem de hiç… böyle olmaz mason, olmaz böyle muhaliflik…fbliyim ve kadroma bakıyorum şuan
sinir krizi geçirirdim ya öyle böyle değil
talisca fan boyu plurdum onu korurdum
çünki tek topçu o
ulan ben 1 tane sallaiye kahroluyorum
bunlarda en az 15 tane sallai var
intihar ederdim sanırım
Edersonu kazik yeme pahasina alacaklar en kotu o maasla , taraftar epey sabir gosterdi denebilir bu yaz. O sansi daha zorlamazlar.Ben de iki ihtimal kaldı ya biz Ederson'u öyle yada böyle alacağız Bissouma'dan o yüzden vazgeçildi ve u23'e dönüldü orada. Ya da transferi kapattık.