İlker Atasay
Parçalı Üye
- 24 Eylül 2017
- 3.902
- 2.714
- 1.198
Bu arada ali giderse inanılmaz güçten düşecekler, siz bakmayın şampiyon falan olamıyor ama en azından ayakta tutuyor yoksa 10 yıl şampiyon olmamaya çoktan batmaları lazımdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız nevzatın sondaki tepkiye bak ona bile saçma gelmişasdkfsjdgjsfdgj tayfaya bak 5 dk muhabbet et adını soyadını düzgün söyleyemezsin
Hoca ortasaha sevmediği kanıtlandı zaten.Alınırsa yönetim zorlamasıyla alınır.Orta saha almamak skandal olur , skandal. Okan buruk bu skandala imza atar mı? Evet atar.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cidden yorulmuyon mu ya?Hoca ortasaha sevmediği kanıtlandı zaten.Alınırsa yönetim zorlamasıyla alınır.
Wolwesun hissedarları Portekizli zaten kulübün amaçlarından birisi o.Fener iyice wolwese döndü bir dönemin jk'sı gibi akıllanmıyorlar.
Sen okancılıktan nasıl yorulmuyorsan bende öyle velicim.İlk geldiği seneden beri en kötü zamanlarda bile 2 ortasaha maça çıkan yol geçi hanı haline gelmiş halde bile vazgeçmeyen en sonundada ortasaha lazımken leminayı istemeyen bir gerçek varken iftira atmıyorum yaşanan bu.cidden yorulmuyon mu ya?![]()
Yusuf 5 dakikada gönderilsin önemli konu şuan o bence. Adam almasak da olur.Adam alsak Yusuf 5 dkda gönderilir yaw bazen düşüncelerinize akıl sır erdirilemiyor.
Rahmi Jelert
Orta saha lazim da bunlar Baris’i da satacak gibi. Hayatta bu kadar transferi 3-4 gune bitiremezler. Gene eksik kadro. Ulan bir eksiksiz kadro yapamiyoruz. Eskiden para yoktu simdi o da var gene transfer yok.İhtiyacımız orta saha öncelikli olarak, ne Zaniolosu sövdürmeyin lan.
vallahi de billahi de okancı değilim. umurumda bile değil. isterse yarın gs'dan gitsin. ister bana inan ister inanma.Sen okancılıktan nasıl yorulmuyorsan bende öyle velicim.İlk geldiği seneden beri en kötü zamanlarda bile 2 ortasaha maça çıkan yol geçi hanı haline gelmiş halde bile vazgeçmeyen en sonundada ortasaha lazımken leminayı istemeyen bir gerçek varken iftira atmıyorum yaşanan bu.
Ali başkan olamazsa bütün imkanlarını bunları bitirmeye harcayacak bence. Bunlar baya sıkıntı yaşayacaklar sonra aptallar bizden bilecekler.Bu arada ali giderse inanılmaz güçten düşecekler, siz bakmayın şampiyon falan olamıyor ama en azından ayakta tutuyor yoksa 10 yıl şampiyon olmamaya çoktan batmaları lazımdı
Çoktan kiralanmaliydi da hocamiz kimseyi alamazsak kalsin kupada emcükspora karsi 10dk oynatırım demis olabilir. Biri alınınca samsun veya eyupe veririz.Yusuf 5 dakikada gönderilsin önemli konu şuan o bence. Adam almasak da olur.
Boşa yer işgal etmesi sinir bozmakta.
Teşekkür ederim.Güzelce cevap verdiğin için.Ben Galatasarayı düşünüyorum hocanın takıntıları yüzünden başarısız oluyorsak avrupada söylemek zorunda hissediyorum.vallahi de billahi de okancı değilim. umurumda bile değil. isterse yarın gs'dan gitsin. ister bana inan ister inanma.
senin postlar çok takıntılı ama, inan. değerli bir üyesin ama bu konuda ciddiyetini kaybediyorsun.
Lisans çıkartmazsın gerekirse olur biter. Suyun karşı tarafında 20 tane yabancı oldu.Gönderemiyoruz belki de. İkisinin de piyasası kalmamıştır. Maaşını ödeyip kiralayabiliriz ancak.
Bissouma planı Lammense bağlıdır.Ederson gelirse alınmayacak bence ancak Lammens gelirse Yusufu kiraların.Yok artik ya 2 senedir top oynamayan gittgi heryerden 6 ayda kovulan herif bissoumadan nasi daha fazla katki verecekmis sacmalamayin