Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
cidden yorulmuyon mu ya? :asd:
Sen okancılıktan nasıl yorulmuyorsan bende öyle velicim.İlk geldiği seneden beri en kötü zamanlarda bile 2 ortasaha maça çıkan yol geçi hanı haline gelmiş halde bile vazgeçmeyen en sonundada ortasaha lazımken leminayı istemeyen bir gerçek varken iftira atmıyorum yaşanan bu.

Sen okancılıktan nasıl yorulmuyorsan bende öyle velicim.İlk geldiği seneden beri en kötü zamanlarda bile 2 ortasaha maça çıkan yol geçi hanı haline gelmiş halde bile vazgeçmeyen en sonundada ortasaha lazımken leminayı istemeyen bir gerçek varken iftira atmıyorum yaşanan bu.
vallahi de billahi de okancı değilim. umurumda bile değil. isterse yarın gs'dan gitsin. ister bana inan ister inanma.

senin postlar çok takıntılı ama, inan. değerli bir üyesin ama bu konuda ciddiyetini kaybediyorsun.

Bu arada ali giderse inanılmaz güçten düşecekler, siz bakmayın şampiyon falan olamıyor ama en azından ayakta tutuyor yoksa 10 yıl şampiyon olmamaya çoktan batmaları lazımdı
Ali başkan olamazsa bütün imkanlarını bunları bitirmeye harcayacak bence. Bunlar baya sıkıntı yaşayacaklar sonra aptallar bizden bilecekler.

Yusuf 5 dakikada gönderilsin önemli konu şuan o bence. Adam almasak da olur. :asd:

Boşa yer işgal etmesi sinir bozmakta.
Çoktan kiralanmaliydi da hocamiz kimseyi alamazsak kalsin kupada emcükspora karsi 10dk oynatırım demis olabilir. Biri alınınca samsun veya eyupe veririz.

vallahi de billahi de okancı değilim. umurumda bile değil. isterse yarın gs'dan gitsin. ister bana inan ister inanma.

senin postlar çok takıntılı ama, inan. değerli bir üyesin ama bu konuda ciddiyetini kaybediyorsun.
Teşekkür ederim.Güzelce cevap verdiğin için.Ben Galatasarayı düşünüyorum hocanın takıntıları yüzünden başarısız oluyorsak avrupada söylemek zorunda hissediyorum.

Geri
Üst Alt