Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim.Güzelce cevap verdiğin için.Ben galatasarayı düşünüyorum hocanın takıntıları yüzünden başarısız oluyorsak avrupada söylemek zorunda hissediyorum.
rica ederim. ben de eleştiriyorum zaten. her insan gibi yaptıkları ve yapamadıkları var hocanın. senin de haklı olduğun pek çok nokta var. ancak sen de birazcık hocanın iyi yaptıklarını görmeye çalış ve avrupa için kendisine biraz şans ver. hem daha iyi hissedersin, hem de bizlerin hevesini kırmazsın.

ortada konu bile yokken, hoca ile ilgili sürekli bu şekilde negatif postlarını görmek hem tad kaçırıcı oluyor, hem de seni takıntılı biriymiş gibi gösterip, haklı olduğun noktaların ve gerçek eleştirinin de anlaşılmasını engelliyor.

+2 yer acabilmek icin cuesta ve zaniolonin gidisini bekliyorlar. Cuesta eli kulaginda, zaniolo ise muhtemelen kalir gibi

Arkadaş ortasaha zanioloya bağlıysa

O zaman neden bissouma ve kulübü ile anlasalim

Muhkeme yeteneğinizi kaybetmiş gibi zaniolocular diyonuz bi de hadi ordan

Alenen Galatasaray düşmanlığı yapan tweter hesaplarını neden taşıyorsunuz. Birde 500 kişi alintilamis. Bir kişi bile yasaklı kaynak bu dememiş. Sonra ban gelince sasiriyorsunuz. Haber değeri varsa, yasaklı kaynak yerine farklı kaynaklardan olanı paylaşın.

Çoktan kiralanmaliydi da hocamiz kimseyi alamazsak kalsin kupada emcükspora karsi 10dk oynatırım demis olabilir. Biri alınınca samsun veya eyupe veririz.
Yav emcükspora karşı bile oynayamıyor ki :asd: 16 yaşındaki bebenin maça çıkma olasılığı daha fazla.
Kimseye okutamıyoruz.
Karagümrük bence alabilme ihtimali en yüksek aday onların +2 hakkına bakmak lazım.
Yönetim aklını başına alıp ya tek başına takılırsın yada git oyna resti çekmeli. 2 senedir bu ve eyüp hem oynamayayım hem istanbulda kalayım diye boşa yer işgal ediyorlar.

Gelecek planı olan herhangi bir herif kiralık giderdi.
Net olarak
Eyüp, Yusuf, Efe bu üçü de keyfi moda almış kendini takılıyor. 3 senedir kendinizi 1 tam 90 dakika oynatabilecek güvence veremeyen adamın şurada bir işi yoktur.
Ede 15 yaşından beri a takımla idmanlara çıkıyor. İnsan gururuna yediremez ya.

23 yaş altı orta saha yok dünyada. 23' ten sonra orta sahaya geçiyorlar sanırım o yüzden kurala uyacak birini bulamıyoruz. Belki de bahane ediyoruzdur

Şu ana kadar yavaş ama çok iyi gidiyor transfer dönemi.

Barış gider,
Bu nedenle Zaniolo kalır,
Bu nedenle orta saha da gelmezse korkunç bir kapanışa doğru gideriz.

25 yasinda inanilmaz zengin ve cahil testosteron bombalariyla her gun ugrasmaktan kolay bir sey gibi bahsedenler dehsete dusuruyor ya.

Arkadaş ortasaha zanioloya bağlıysa

O zaman neden bissouma ve kulübü ile anlasalim

Muhkeme yeteneğinizi kaybetmiş gibi zaniolocular diyonuz bi de hadi ordan
1- zaniolonun gitme ihtimali var teklif var biz kabul ettik zaniolo ikna olmuyor.
2- Barış gitmek istiyor buna bağlı olarak kanat zayıflamış olacak zaniolo burayı yedekler
3- Kaleye u23 alırsak farklı prosedür, edersin gelirse farklı prosedür uygulanacak.
4-Hepsi birbiri ile ilişkili işte.

Oyuncu ikna kulüp ikna biz ikna. Niye gelmiyor sen anlat o zaman sergio

Şartlı zorunlu nasil oluyormuş acaba ? Sartliysa zaten zorunlu kısmı otomatik olarak kalkmış oluyor. Karşı tarafta aptal olmuyor şartın sonunda bitmeden duruyor.
Örnek küme düşmezse satın alma zorunluluğu devreye girer gibi veya x başka bir şarta bağlanmış satın alınma maddesi.

barış'ın kaldığı senaryoda beklediğimiz hamleler buydu:

cuesta - bissouma (son kalan kontenjan için)
jelert - lammens (u23)
yusuf demir - beraldo (u23)

eğer barış ile ilgili bir son dk golü olursa,

barış - 40 m net
zaniolo - sancho

bu 4. hamle olur gibi son dk.

Geri
Üst Alt