Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.317
- 3.729
- 753
Son zamanlarda okuduğum en iyi yorum! Tebrikler..Sadettin yali veledinin adami degilmi
Yalandan aday oldu iste
Bu aciklamasi da beni secmeyin aciklamasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son zamanlarda okuduğum en iyi yorum! Tebrikler..Sadettin yali veledinin adami degilmi
Yalandan aday oldu iste
Bu aciklamasi da beni secmeyin aciklamasi
Admin bey keremin konusu kapatıldı nereden yazacağız yazacak yer kalmadıHainoğlu ile ilgili haberleri burada paylaşmayınız
var mi olasiligi
duyumcular bol bol etkileşim kastı sadeceKötü olan beklemek de bir şey kazandırmadı.
Osi’yi zaten indirim yaptırmadan aldık. Singo da hayvan gibi paraya geldi.
Beklemek bize ne kazandırdı birisi anlatsın.
neden abi? yasa mı çıktı bununla ilgili? :dhem ilk 11den kesemeyeceğimiz orta saha hem sancho gibi kanat alamayız
ne ara geçtik daha fikstur cekilmediGaliba UCL'de 6 takımı geçtik
Oradan 6 × 320 bin gelecek
Kerem'den 1.3 gelecek
Bizde kalmak istemesinin sebebi bu maaşı başka yerde bulamayacağı içindir çünkü romadan tekme tokat gönderilen zaniolo paylaşımları silmedi bizimkini silmişti gittiği gibi.Emery gasperini gibi iyi hocalarla çalıştı yine bi cacık olmadı bundan.Bizde kalmak isteyen Zaniolo'yu göndermeye çalışıyoruz kalmak istemeyen Barış oynasın diye keyfini bekliyoruz!!!
Kutucu antrenman görüntülerinde bile gol atamıyor yav. Büyük girdi bize. Son yıllarda bu kadar ayağına top yakışmayan, bu kadar topu kontrol edemeyen başka da bir yerli görmedim ben. Mehmet Battal bunun yanında Messi kalırdı.Kenardan gelen bir Zaniolo minimum 15 gol-asist katkısı verecektir. Kutucu o şansı kullanamadı.