Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
:D
Emir'in Planı - Adını Feriha Koydum 3. Bölüm'in Planı - Adını Feriha Koydum 3. Bölüm

1000037726.webp

Defansta nasıl Davinson'un maaşını tavan olarak belirlediysek orta saha içinde Torreira'nın maaşını geçmek istemiyoruz. Bissouma başlangıçta kabul etmiş ama anladığım kadarıyla maaşı arttırmak derdinde. Herkese yüksek maaş verdiğimiz için menajerler bunu kullanmak istiyor. Olay bence bundan ibaret.
tor kac kazaniyor

Yooo paramız var bizim.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bonservissiz mi... Lan 3 gün kala düzgün bonservissiz oyuncu mu kalır... Dalga mı geçiyorsunuz... Cuesta'dan da beter adam arıyoruz deyin şunun adına...

(Kiralık belki sürpriz iyi biri düşer o başka ama işi o ihtimale bırakmamız yine rezalet)

Bonservissiz orta saha mı.
O zaman ben şunu düşünürüm.
Ayman Kari - yaş 20. Psg altyapısı.

Iş 20m bonservisle ederson almaya gidiyor.

Abiler gecen sene leminayi zorla aldıran taraftar miydi degil miydi ? 12 kişi mi oyanayalim diyen de okan değil miydi ? 3 senedir maas olsun bonservis olsun dünya paralar harcandı ama hala kaan ve berkan bu takımda. Kimse kusura bakmasın ama ben buna evlatcilik derim ve eminim ki bissouma transferine taş koyan okan kaan berkan küsecek diye. Geçen sene ingilterede 44 maca çıkmış adamın bana kimse eksiğini bahane etmesin. Saygilar sevgiler

Geri
Üst Alt