Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Böyle bi şeyin doğruluğu varsa çok acayip tezgaha getirmiş Benfica

Böyle bir şey var ama Benfica sattığını resmen açıkladıysa herhalde cevabı vermişizdir. Gerçi Benfica açıklamasına rağmen Fb açıklamaması da bilemiyorum.

Böyle bir şey var ama Benfica sattığını resmen açıkladıysa herhalde cevabı vermişizdir. Gerçi Benfica açıklamasına rağmen Fb açıklamaması da bilemiyorum.

böyle bir şey varsa son gün son saatlerde izni verelim sıkışsın adiler belki yetiştiremezler güleriz.

uzatacağımızı sanmam mevzuyu şayet böyle bir şey varsa bile

5 gün düşünme süresi de saçma geldi o neymiş öyle
Yaw öyle oluyor bu sözleşmeler. Öyle bir madde koyduruyorsun; finansal durumuna bak, ona bak kadronu ayarlayabiliyorsan kabul et diye konuluyor. Bu maddenin varlığı ilk çıkınca acaba kaç iş günü yanıt hakkımız diye düşündüm.

Niye uzatmayalım, herif iş bitti diye 100 post sildi bugün. Kesin silerken video falan çekmişlerdir herifler, yayınlayacaklar. Yapacaksın ki akılları başlarına girsin. Yapacaksın ki taraftarları yönetimlerine sallasın. Madem Avrupa’ya yazmak istiyorlar 5 kâğıt ateşlesinler bize.

Prensip anlaşması açıkladı Benfica. Bildiride de Galatasaray da bilgilendirildi diyor, “önceden” kısmı çeviri eklemesi sanki.

Benfica bildirildi diye açıkladı. Biz yanıt verdik dedi mi? Akşamüstü yazmıştım böyle bir şey olabileceğini. Hatta 5 günün sonunda teklifi eşitleyeceğimizi söyleyip Kerem’e 3 kuruş teklif yapalım. Kabul ederse gelir
Fb'ye sattık diye açıklama yaptılarsa cevap verilmiştir benim tahminimdi.

Osimhen, Sane, Singo net isimler ama Lammens net bir isim mi ? Biz Ederson zorluyoruz belli ki

Geri
Üst Alt