Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.918
- 5.774
- 1.743
fbden 10 milyon isteyelim 5 günü kullanmamamiz icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bi şeyin doğruluğu varsa çok acayip tezgaha getirmiş Benfica
Ona tonla teklif gelmiş olmasına rağmen asla Cska yı bırakmadı. Böyle aidiyeti yüksek olan oyuncuların olduğu yerde Barış ve Kerem in yaptıkları ..Dogru hatirlamisim 2010 yilinda yazmis kolpa gazeteler
yapacak bir şey yok son dk ya kalırsan böyle olurunited alıyo lammensi #h'ıæğmna
Böyle bir şey var ama Benfica sattığını resmen açıkladıysa herhalde cevabı vermişizdir. Gerçi Benfica açıklamasına rağmen Fb açıklamaması da bilemiyorum.
Yaw öyle oluyor bu sözleşmeler. Öyle bir madde koyduruyorsun; finansal durumuna bak, ona bak kadronu ayarlayabiliyorsan kabul et diye konuluyor. Bu maddenin varlığı ilk çıkınca acaba kaç iş günü yanıt hakkımız diye düşündüm.uzatacağımızı sanmam mevzuyu şayet böyle bir şey varsa bile
5 gün düşünme süresi de saçma geldi o neymiş öyle
Official bir açıklama gelmeden inanmam bu kadar Lammens önceliklerinde olsa Arsenal maçına Altay ile neden çıksınlar ?united alıyo lammensi #h'ıæğmna
Böyle bir şey var ama Benfica sattığını resmen açıkladıysa herhalde cevabı vermişizdir. Gerçi Benfica açıklamasına rağmen Fb açıklamaması da bilemiyorum.
Fb'ye sattık diye açıklama yaptılarsa cevap verilmiştir benim tahminimdi.Benfica bildirildi diye açıkladı. Biz yanıt verdik dedi mi? Akşamüstü yazmıştım böyle bir şey olabileceğini. Hatta 5 günün sonunda teklifi eşitleyeceğimizi söyleyip Kerem’e 3 kuruş teklif yapalım. Kabul ederse gelir