Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Hojlund Napoli’de.

6 milyon kiralama+Napoli CL’ye kalırsa 44 milyona satın alma

BCT yayinina baktim

Yani bu transfer surecinde kotu degil diye.

Aynen sunlar soylendi:
- yonetim sunu diyor, bissouma fenere gidecekse yolu acik olsun. Bizim cekincelerimiz var, simdilik yokuz ama istesek alacak konumdayiz.

- cok onemli telefon geldi , okan hoca dursun baskana verdigi soz " baskan ederson+singo = CL ceyrek final"

Bunu duyunca da kapattim zaten 15 dakikam hayatimda cope gitti.

galatasaray 10 gün sonra sol kanatsız kalacak ama taraftarı kerem filan derdinde

bu sorunu nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum,,şampiyonlar ligi 4. macına eren jacobs sol kanadıyla mı çıkarız bilemem artık

ne küçük hareketlerdir ne anlatıyosunuz yaw siz

bu adamların senin takımına atmadığı iftira, yapmadığı şerefsizlik kalmadı senelerdir. üstüne oyuncunun da yaptığı hainlik ortada

neden iyilik yapacakmışız pardon da?
hayır bir de her şeyi geçtim, işin ucunda para var.

bize ne kardeşim, 10 gün önce anlaşsalardı o zaman?

konu fb vs'den ziyade, spartak moscow da alıyor olsa kerem'i, son güne kadar bekletirim hakkımı kime ne? avrupa listesine yazmak istiyorsan sat. ver benim %50 tazminatımı? strateji değil mi bu?

konu gs-fb-kerem üçgeninden ziyade para meselesi. strateji.

not: tüm bunlar, sözkonusu haberin gerçek olduğu varsayımı üzerine yazılmıştır. (umarım gerçektir).

Kerem'i 5 gün bekletip sonunda a.a na kadar yolun var diyip cevap verelim.

bu adam formda ama bonservissizken gelmedi şimdi çok zor olur maaşıyla.. ceza sahası içinde de baya rol almış bu sezon.. 31 maç 10 gol 5 asist..

Geri
Üst Alt