- 12 Haziran 2015
- 32.998
- 25.927
- 2.533
Elias yerine kontenjana uygun birini almayacaksak niye gönderelim, muhtemelen biri gelecek yerine. Yoksa kadroda durur idi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç günü ne uyuması? Liboş muyuz biz?Ne Donnaruması yahu? Kandırmayın Galatasaraylıları, yatın uyuyun.
Gece yarısı mı oynanacak maç laleMaç günü ne uyuması? Liboş muyuz biz?
Umut fakirin ekmeğidir. Unların hesap da o.fbliler yine şampiyon olmuş sanırım
olum bunların nasıl bir mentali var lan
çok ilginç hemen reset atıyorlar
bunların yerinde olsam sinir fırtınasından dolayı forumda biri bana sarsa daltonlara 10 bin euro verip öldürürdüm
bunlar hemencecik yine umutlanıyorlar
gram sarsılma yok
Gianluigi@Ata B. Oğuz gelip gianluigi, gigio falan yazacak şimdi. iki saat bu kim diye anlamaya çalışacağız. :d
Bana bunun nasil bir haber degeri tasidigini bir anlatir misin?Galatasaray, donnarumma için psg ile görüşmelere devam ediyor. City tamamen masadan kalktı. psg donnarumma için sadece Galatasaray ile görüşüyor. Transferin haftasonu sonlanmasını bekliyorum. Donnarumma icardi ile görüştükten sonra tamamen Galatasaray a ikna oldu.
Trmarket yorum kısmına yazmış biri
Yav renktaş kolpa haber farkındayım. Umut ediyoruz işte umudumuzu artıracak şeyler attım. Yoksa bir haber değeri yokBana bunun nasil bir haber degeri tasidigini bir anlatir misin?
Barışın futbol kariyerini bitirme işi güzel duruyor