Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Elias yerine kontenjana uygun birini almayacaksak niye gönderelim, muhtemelen biri gelecek yerine. Yoksa kadroda durur idi.

Bu transfer dönemindeki en büyük hayal kırıklığı Sergen Zeren oldu benim için.Olur dediklerinin hiçbiri olmadı olmaz dediklerinin nerdeyse alayı oldu.O watsup gurubunda bence onu kandırıyorlar kötü

Galatasaray, donnarumma için psg ile görüşmelere devam ediyor. City tamamen masadan kalktı. psg donnarumma için sadece Galatasaray ile görüşüyor. Transferin haftasonu sonlanmasını bekliyorum. Donnarumma icardi ile görüştükten sonra tamamen Galatasaray a ikna oldu.
Trmarket yorum kısmına yazmış biri

fbliler yine şampiyon olmuş sanırım

olum bunların nasıl bir mentali var lan
çok ilginç hemen reset atıyorlar

bunların yerinde olsam sinir fırtınasından dolayı forumda biri bana sarsa daltonlara 10 bin euro verip öldürürdüm

bunlar hemencecik yine umutlanıyorlar

gram sarsılma yok
Umut fakirin ekmeğidir. Unların hesap da o.

Galatasaray, donnarumma için psg ile görüşmelere devam ediyor. City tamamen masadan kalktı. psg donnarumma için sadece Galatasaray ile görüşüyor. Transferin haftasonu sonlanmasını bekliyorum. Donnarumma icardi ile görüştükten sonra tamamen Galatasaray a ikna oldu.
Trmarket yorum kısmına yazmış biri
Bana bunun nasil bir haber degeri tasidigini bir anlatir misin?

Yunus Akgün'e helal olsun
Diğerinin sonu aynı olacak demek ki hala takipten çıkmamış tribi devam ediyorsa gönderin gitsin

Icardi çöz baba şu işi
GzjjmNgXkAAOgTs

Geri
Üst Alt