Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Antony ile barış takası
Geçen sene Antony bizim atmosfere hayran kalmıştı. Hatta Garnacho golden sonra abartılı bir sevinç yapmıştı, Antony tribünlere 🙏 yapmıştı. Yollar kesişecek bir gün ciddi ciddi inanıyorum. Antony de arkasında duracak ona sonuna kadar güvendiğini hissettirecek bir camiaya ihtiyacı var.

GzjsQhhXgAA95JC

abi ne donnarumasi, kaleciye 10-15 milyon maas mi verilir, gercek yitimini cogu kaybetmis
Donna gelecek ama bu sezon sonunda GS'miz ekonomik kriz sebepli iflas edecek kabul mü deseler sırf Osimhen + Ederson'u aynı anda dünya gözüyle 1 sezon da olsa izlemek için kabul ederdim. Yiğidin ölümü arpadan olsun.

Donna gelecek ama bu sezon sonunda GS'miz ekonomik kriz sebepli iflas edecek kabul mü deseler sırf Osimhen + Ederson'u aynı anda dünya gözüyle 1 sezon da olsa izlemek için kabul ederdim. Yiğidin ölümü arpadan olsun.

Donna geldi diye Osimhen'i City'ye mi yolluyoruz hayırdır? :D

Geçen sene Antony bizim atmosfere hayran kalmıştı. Hatta Garnacho golden sonra abartılı bir sevinç yapmıştı, Antony tribünlere 🙏 yapmıştı. Yollar kesişecek bir gün ciddi ciddi inanıyorum. Antony de arkasında duracak ona sonuna kadar güvendiğini hissettirecek bir camiaya ihtiyacı var.

Sancho ile birlikte Manu çukurundan paket halinde çıkaralım. Barış+Zaniolo ve Sallai satış., Anthony ve Sancho paketi alış.

27 agustosta Hôtel de Crillon'da gardi ile donnarumma temsilcisi ile ne konuşuldu

Ozetlere bakiyordum simdi. Konya'nin kaleci Deniz ne mac cikarmis oyle ya!

Kerem ile barış aynı takımda oynamazlar bir daha geçelim o barış fener yapar muhabbetini. Araları fena kavgalı hatta kerem'in galatasaray'a trip atma sebebi bile barışa kaptırdığı forma. Barış arabistana gidip baraya doyar sonra bir avrupa yapar. Sonra da bize gelmeye çalışır gene olmadı bir trabzon yapar.

Kerem ile barış aynı takımda oynamazlar bir daha geçelim o barış fener yapar muhabbetini. Araları fena kavgalı hatta kerem'in galatasaray'a trip atma sebebi bile barışa kaptırdığı forma. Barış arabistana gidip baraya doyar sonra bir avrupa yapar. Sonra da bize gelmeye çalışır gene olmadı bir trabzon yapar.

çok naifsin :)

forma numarasını bile ayarlamıştır 😂

yauv böyle parazitlerle fazla karşılaşmamışsınız hayatınızda çok belli oluyor

Farkında değiliz yine. Önemli konular var. Orta saha... Sara ile Frankfurt bile seni delik deşik edebilir orda. Ben söyliyim sadece ilkay yetmez birde rotasyona bir 6 numara lazım. Toreira ve Lemina ile değişmeli oynatmak için. İlkay da elzem bir transfer orta sahada bağlantı oyuncusu lazım.
Singo sağ bek olarak düşünülüyosa bir stoper lazım. 3 lü oynarsak işlet değişir Abdülkerim ile 2 li stoper hoş olmayan şeyler doğurabilir. Kaleci zaten malum
Şuanda herkes kaleciye odaklanmış ancak farklı ihtiyaçlarımız var. Takviye yapmazssk geçmiş olsun cl

5 gün olayı nedir?
Keremi satarken öncelik hakkiyla anlaşmış olduğumuz söyleniyor. Buna göre Benfica bize haber vermiş. Bak şu kadar fiyata anlaştım sende aynini veriyorsan öncelik senin git oyuncuyla konuş istiyosan şeklinde. Ama buna dönüş içinde 5 gün süremiz olduğu ve bizden 5 gün içinde cevap hayir istemiyoruz cevabı gelmezse veya 5 gün cevapsız bırakırsak ancak öyle açıklayabilirlermis. Avrupa listesi 5 gün sonra bittiği için kayıt edememe durumlari varmis UEFA ya

Geri
Üst Alt