Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.285
- 7.544
- 1.898
Geçen sene Antony bizim atmosfere hayran kalmıştı. Hatta Garnacho golden sonra abartılı bir sevinç yapmıştı, Antony tribünlereAntony ile barış takası

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene Antony bizim atmosfere hayran kalmıştı. Hatta Garnacho golden sonra abartılı bir sevinç yapmıştı, Antony tribünlereAntony ile barış takası
Kolpanin adresi
En azından transfer yasağı kalkmış Türk takımları gibi değil erayım ab rh + imEvde bir sinek var transferin son günündeki chelsea gibi saldiriyor namussuz
0+ yim azizim her emdiği kan sonraki satistan Keçiören payi gibi olduEn azından transfer yasağı kalkmış Türk takımları gibi değil erayım ab rh + im![]()
Donna gelecek ama bu sezon sonunda GS'miz ekonomik kriz sebepli iflas edecek kabul mü deseler sırf Osimhen + Ederson'u aynı anda dünya gözüyle 1 sezon da olsa izlemek için kabul ederdim. Yiğidin ölümü arpadan olsun.abi ne donnarumasi, kaleciye 10-15 milyon maas mi verilir, gercek yitimini cogu kaybetmis
Donna gelecek ama bu sezon sonunda GS'miz ekonomik kriz sebepli iflas edecek kabul mü deseler sırf Osimhen + Ederson'u aynı anda dünya gözüyle 1 sezon da olsa izlemek için kabul ederdim. Yiğidin ölümü arpadan olsun.
Geçen sene Antony bizim atmosfere hayran kalmıştı. Hatta Garnacho golden sonra abartılı bir sevinç yapmıştı, Antony tribünlereyapmıştı. Yollar kesişecek bir gün ciddi ciddi inanıyorum. Antony de arkasında duracak ona sonuna kadar güvendiğini hissettirecek bir camiaya ihtiyacı var.
5 gün olayı nedir?Bu 5 gün olayı sanırım doğru acayip kudurmuş durumdalar. Türk takımının Avrupa'daki başarısını etkiliyoruz diye siyasilere başvuracaklari söyleniyor. Bugün açıklayamama sebepleri bu deniliyor
Kerem ile barış aynı takımda oynamazlar bir daha geçelim o barış fener yapar muhabbetini. Araları fena kavgalı hatta kerem'in galatasaray'a trip atma sebebi bile barışa kaptırdığı forma. Barış arabistana gidip baraya doyar sonra bir avrupa yapar. Sonra da bize gelmeye çalışır gene olmadı bir trabzon yapar.
Keremi satarken öncelik hakkiyla anlaşmış olduğumuz söyleniyor. Buna göre Benfica bize haber vermiş. Bak şu kadar fiyata anlaştım sende aynini veriyorsan öncelik senin git oyuncuyla konuş istiyosan şeklinde. Ama buna dönüş içinde 5 gün süremiz olduğu ve bizden 5 gün içinde cevap hayir istemiyoruz cevabı gelmezse veya 5 gün cevapsız bırakırsak ancak öyle açıklayabilirlermis. Avrupa listesi 5 gün sonra bittiği için kayıt edememe durumlari varmis UEFA ya5 gün olayı nedir?
Biz cevap verdiğimiz icin.Diyelim ki böyle bir madde var benfica transferi niye açıkladı o zaman tazminat ödemeyi niye göze alsın eğer böyle bir süre varsa son güne kadar beklemesi lazım