- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.944
- 3.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anca öyle gelsin Hakan bize defansi iyi sert oyuncu lazım. Kesici lazım kesiciHakan + bir U23 ortasaha acil!
Bu sistemde apoyu orda oynatmam. Lemina yada Jacobs u orda kullanırım. 3 lünün sağ ve sol stoperleride nispeten kolay maçlarda atağa katılacaktır. Singo bu işi yapar ama apo 3 kere giderse ayağı çeker .osi
yunus-sane
jakobs-hakanç-torreira-sallai
apo-sanchez-singo
donnaruma
Rize maçini izlerken çay icecek misin?Ederson defteri kapandı falan yazmış twitter’da birkaç hesap az önce
O kadar korkuttunuz ki üyeleri artik paylasamiyoruz bile
Bu çok güzel haber, yasaklı da olsa paylaş renktaş keyfimiz yerine gelsinEderson defteri kapandı falan yazmış twitter’da birkaç hesap az önce
O kadar korkuttunuz ki üyeleri artik paylasamiyoruz bile
2si dediğin kimnoluyo lan ikisinide mi alıyoruz
Lemina ile alakalı olarak,hissiyat sadece mızmızlanacak gibi duruyor. Son lig maçında öyel geldi bana. Yada sakatlık filan olsa büyük problem. Onun için Bissouma,Lavia veya türevleri oyuncu lazım. Hakan da olabiliyorsa gelsin yada İlkay.Orta saha almamak büyük iş bilmezlik
Kesinlikle size katılıyorum. havadan ve yerden defansif yonu yüzde 50 60 bir sürü oyuncu var. İsme bakmadan bu tarz oyuncu almaliyiz bence.Anca öyle gelsin Hakan bize defansi iyi sert oyuncu lazım. Kesici lazım kesici
NiçinDevin bey sunum yapmış deniyor
Boşuna mi Like attım şimdi sanaLiverpooolu yenersek ilk like atana bir forma benden
Sen 20 milyon Euro etmezson. 10 milyon Euro ederson.Edersoooooonnnnnn