Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha yok sol stoper yok bizimkiler hala kaleye 10 milyon maaşlı adam kitlemeye çalışıyorlar.

İntet kaleci aldıysa Sommer,hakan çeker bitirirler.

Barış gitmesin diye de uğraşırlar.

Kaleciden önce sol stoper- orta saha ihtiyacı var . 3. Olarak kaleci gelir eğer barışda giderse 1 kanat 1 de yedek forvet açığımız ortaya çıkar çok berbat bir durumdayız

İntet kaleci aldıysa Sommer,hakan çeker bitirirler.

Barış gitmesin diye de uğraşırlar.
İnter guya Onana alacak uniteddan ama vazgecmis olabilir grimsby den sonra.

Sommeri de sana hayrina birakmaz hayatta , onunda maasi da 4+. 2 senelik yama icin pahali yani. Yasta var. Bir sakatlik olsa yandin.

Edersonuna sıçaydim arkadaş yaaa 10 milyon maaşlı adam bulamayinca kaşıntı tutuyor bizimkileri. Gidip alsaydın berke merke taş gibi oynardı. La biz kimiz gelene geçene 10 15 veriyoz vallahi aklım almıyor. 23 yas altı millli takimlarin birinden bi kaleci kiralayıp alıp gelin çok bi top oynuyomusuz gibi hayvan gibi para harcandı bi bok gördüğümüz yok sahada.
Hahhhh berkeyi alsaydın kıvamına gelmişiz

Haluk Yürekli:”Galatasaray’ın orta saha için bir çalışması yok.”

mertens gitti,dbay gitti

sakatliga acik lemina ya bisey olursa oynarsin berkanla artik

kadro planlamasini beceremedin,bi türlü öğrenemedin
Kafayi yiyecegim yani TD miz ortasaha ile avrupaya diz cokturmus kadrodan gelme adam ve ortasaha planlama olmamasina hayretler ediyorum

Kaleci de alacağız ortasaha da alacağız. Jelert yerine u23 kontenjanından birini de alacağız.

En az 3 as topçu gelecek.

Kalecide ederosn donnaruma senaryosundan siyrildik gibi

Bissouma kumarini oynayip lig ozelinde fenerin senle rekabet etmesini saglayan yonetime sorun isareti koyarim negatif anlamda.(Onlari da guzellemiyorum, TD leri yok , secim belli degil her maliyete girecek Koc..ederson calim muhabbeti pompalayip bizim taraftari galyana getirerek bizimkileri cuesta vari islere zorlayacaklar-kendi taraflarlari gene fantizeler ucacak, AVL aldik dalan diyecekler)

10uncu kere olacak belki ama cok sinirliyim.

Lammens+hakan+ilkay + kanat

Baska cikis yolumuz yok. Yas ortalamasi maas icine ediyoruz ama su an baska ihtimal yok gozumde..

Kalecide ederosn donnaruma senaryosundan siyrildik gibi

Bissouma kumarini oynayip lig ozelinde fenerin senle rekabet etmesini saglayan yonetime sorun isareti koyarim negatif anlamda.(Onlari da guzellemiyorum, TD leri yok , secim belli degil her maliyete girecek Koc..ederson calim muhabbeti pompalayip bizim taraftari galyana getirerek bizimkileri cuesta vari islere zorlayacaklar-kendi taraflarlari gene fantizeler ucacak, AVL aldik dalan diyecekler)

10uncu kere olacak belki ama cok sinirliyim.

Lammens+hakan+ilkay + kanat

Baska cikis yolumuz yok. Yas ortalamasi maas icine ediyoruz ama su an baska ihtimal yok gozumde..
Saydığın gibi bir ihtimal de yok bu saatten sonra bence

100 milyon euro harcadılar, elde sadece osimhen var. Birde geçen sene ki kadroyu koruduk diyo vasıfsızlar. En önemli beyin yerlerin eksik (Kalecin yok - mertensin yeri dolmadı)

6 ay öncesinden kaleci ve mertensin ayrılacağı kesin gibiydi. Bu çapsızlar osimhenle göz boyadı tüm yaz.

Yok kardeşim bu dursun özbek ve okan burukla olmayacak. Biri transferi beceremez, diğerini avrupa da ne oynattığı belli değil. Bunları ilk kongrede yollamak lazım.
Bu sene üzülerek söylüyorum takım avrupa dönüşü bi çakıldı mı toparlayamayız o kadar para harcadık, güzel başladığın yaz dönemini bok etmek ancak bunlara yakışırdı.

Haluk Yürekli:”Galatasaray’ın orta saha için bir çalışması yok.”

mertens gitti,dbay gitti

sakatliga acik lemina ya bisey olursa oynarsin berkanla artik

kadro planlamasini beceremedin,bi türlü öğrenemedin
Adam zaten elde olanları da oynatmak istemiyor tek ortasaha modelini getirmeye çalışıyor dünya futboluna

Saydığın gibi bir ihtimal de yok bu saatten sonra bence
Ben de beklemiyorum, ama baska uzerine konusabilecegim cikis yolu bulamiyorum.

Ortasahada potansiyel biri icin cok para baglaman lazim, belki o butceyle ilkay hakan alabilirsin bilmiyorum (maaslari hasirt olabilir)

Baska ne ihtimal var ki .

Ustune daha gelecek 15 gunde adapte oluo frankfurt macina mi cikacaklar , oda apayri dert.en onemli mac sayilir nerdeyse

Kdb, Mertens gitmişken orta saha düşünmemek nasıl bir planlama ürünü? İlkay'a teklif götürüyorsun, yerine kimse bakmıyorsun, olursa olur modundasın. İğrenç bir orta saha rotasyonu var, üstüne kimseyi devşirme gibi bir deneme de yok ortada. Kış gelecek daha, zeminler bozulacak, sakatlıklar başlayacak. 15 bonservis 8 maaşla Ederson oynar artık orta sahada. Günay'la rekabet edecek kalibrede düşük maliyetli birini çözmek en makul iş olacaktı.

Sol stoperde Abdülkerim'in arkasına atılan her top tehlike. Bağıra bağıra geliyor tehlike.

Barış desen kalacak mı gidecek mi belli değil. Ya sat yeni alacağın adamlara bütçe yarat ya da ikna et, o da yok.

Kaossaray günleri başladı yine.

Ulan kalecine teklif gelir satarsın yerine adam bulamazsın yine ok(ok değil de neyse)

Herif 1 yıldır gidecem diyor haziranda 15 bons 2 maaşlı kaleci indirememek öyle böyle kepazelik değil ya eyüpspor bile berkeyi gönderip ertesi gün transfer yaptı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt