Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 20.122
- 8.496
- 1.853
Orta saha yok sol stoper yok bizimkiler hala kaleye 10 milyon maaşlı adam kitlemeye çalışıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnter guya Onana alacak uniteddan ama vazgecmis olabilir grimsby den sonra.İntet kaleci aldıysa Sommer,hakan çeker bitirirler.
Barış gitmesin diye de uğraşırlar.
Hahhhh berkeyi alsaydın kıvamına gelmişizEdersonuna sıçaydim arkadaş yaaa 10 milyon maaşlı adam bulamayinca kaşıntı tutuyor bizimkileri. Gidip alsaydın berke merke taş gibi oynardı. La biz kimiz gelene geçene 10 15 veriyoz vallahi aklım almıyor. 23 yas altı millli takimlarin birinden bi kaleci kiralayıp alıp gelin çok bi top oynuyomusuz gibi hayvan gibi para harcandı bi bok gördüğümüz yok sahada.
Kafayi yiyecegim yani TD miz ortasaha ile avrupaya diz cokturmus kadrodan gelme adam ve ortasaha planlama olmamasina hayretler ediyorumHaluk Yürekli:”Galatasaray’ın orta saha için bir çalışması yok.”
mertens gitti,dbay gitti
sakatliga acik lemina ya bisey olursa oynarsin berkanla artik
kadro planlamasini beceremedin,bi türlü öğrenemedin
Orta saha yok sol stoper yok bizimkiler hala kaleye 10 milyon maaşlı adam kitlemeye çalışıyorlar.
Edersona 12 milyon euro maas verirsek yediği her golde ekran başında elektrik çarpmışa döneriz. Ayrica lig başlamış 2 gün kalmış listelere tiksindik artıkHahhhh berkeyi alsaydın kıvamına gelmişiz
Saydığın gibi bir ihtimal de yok bu saatten sonra benceKalecide ederosn donnaruma senaryosundan siyrildik gibi
Bissouma kumarini oynayip lig ozelinde fenerin senle rekabet etmesini saglayan yonetime sorun isareti koyarim negatif anlamda.(Onlari da guzellemiyorum, TD leri yok , secim belli degil her maliyete girecek Koc..ederson calim muhabbeti pompalayip bizim taraftari galyana getirerek bizimkileri cuesta vari islere zorlayacaklar-kendi taraflarlari gene fantizeler ucacak, AVL aldik dalan diyecekler)
10uncu kere olacak belki ama cok sinirliyim.
Lammens+hakan+ilkay + kanat
Baska cikis yolumuz yok. Yas ortalamasi maas icine ediyoruz ama su an baska ihtimal yok gozumde..
Adam zaten elde olanları da oynatmak istemiyor tek ortasaha modelini getirmeye çalışıyor dünya futbolunaHaluk Yürekli:”Galatasaray’ın orta saha için bir çalışması yok.”
mertens gitti,dbay gitti
sakatliga acik lemina ya bisey olursa oynarsin berkanla artik
kadro planlamasini beceremedin,bi türlü öğrenemedin
Ben de beklemiyorum, ama baska uzerine konusabilecegim cikis yolu bulamiyorum.Saydığın gibi bir ihtimal de yok bu saatten sonra bence