GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 119

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,2K
Sayfa
119/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay taraftar profilimize be kardeşim..
Yahu insanlar getizekalımı neden boşu boşuna eleştirsin oliveirayı..
Bu yorumu yapan sizler daha düne kadar cicayı,morutanı,berkanı vsss deli gibi savunuup taraftar profiline bok atıyordunuz.
Bunu kabul edin arkadaş adam iyi performans göstermiyor.aldığı parada az buz değil.Tabiki zamanda vermek lazım.Ama her haltıda savunmayın be arkadaş.

Oliveiranın oynadığı oyunu bir zamanlar selçuk oynuyordu ve burada deli gibi küfür yiyordu.Bu kadar zormu arkadaş şu an obeklentilerin altında diye yazmak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oliveira 1 aylık değil de 3 senelik topçumuz olsa deli gibi küfür yerdi

adamın iyi yaptığı işler var kötü yaptığı işler var

mesela olgun top kullanmak için , iyi duran top için biçilmiş kaftan ama adam çok kolay eksiliyor çünkü ağır

2 top kapma deniyor da aynı maçta mertens 5 kapmış mertens savunma zafiyeti yaratmaz diyebilir miyiz ortasaha oynasa?

4 key pass da duran top kullanmak avantajıyla

oliveira top bizdeyken katkı sağlayacağı için onu rahat tutmak gerekir ve bu yüzden 3lü ortasahada değerlendirmek lazım

ha torreira ve miçö sergiodan önce gelseydi muhtemelen olan hoca bunu değil evander tarzı driblingçi birini aldırırdı

Evander'i alalım yav..
Bu evander bizim ihtiyacımız olan adam mı renktaş

Forumda tanıyan bir kaç arkadaşın analizine denk geldim ve oyuncunun bize gelirse epey küfür yiyeceğini söylediler

Genellikle koşmayan temaslı oyundan kaçan top ayağına gelince oynayan bir yapıdan bahsettiler

Bizim aradığımız oyuncu mu emin değilim

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

işin komik tarafı herkes kendi yöneticilerine senin bu salladığın gibi sallıyor.

bjkliler de çebiye sallayıp duruyor yok savunmuyosunuz bilmemne

daha geçen yıl pjanic alex batsuayi getirip 0 çekip rezil kepaze oldular bjk övüyosun burda baya iyi geliştirilmiş projeymiş gerçekten

Sen rahat ol bizim başımıza gelenler bınların başına gelse savunma nasıl olur görürsün.Maç sonu bjk yöneticilerinin yorumlarına iyi bak öyle yaz..takım nasıl savunulur görürsün.

ben projeden bahsederken bjkyi kastetmedim.sırf yazmak için yazma..
Genel olarak çaplarına göre transfer dönemlrrini bizden daha iyi geçiriyorlar.
Konuda bu değilya işte boş boş körü körüne her bk savunma seninki..

Sana birşey söyliyim işte senin gibi taraftarlar diğer takımlardada çok.hepsi aynı kafada.benim başkanım süper benim oyuncum süper benim teknik adamım süper kafasında.
İşte bu yüzden senelerden beri türk takımlarındanda türk futbolundanda hiçbir halt olmuyor.

Reis benim yorumlarımı genel olarak takip edersen ne demek istediğimi anlayabilirsin.Ama böye cımbızla çekip yurum yaparsan anlaşılır olmaz.Anlaşamayız..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt