Eray Emeklier
Büyük Kaptan
Cengiz fb gitmezBasaksehir, menajerler hatrı sayılır dostlar, iş adamları çok etkili olur bu transferde
ts yada fb ikisinden birine gider
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cengiz fb gitmezBasaksehir, menajerler hatrı sayılır dostlar, iş adamları çok etkili olur bu transferde
ts yada fb ikisinden birine gider
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence öyle bir gider ki ertesi gün acunla foto bile paylaşır. Topçuların %99 unun önceliği paradır.Cengiz fb gitmez
PVA'yı hiç beğenmiyorum ama sol bek mevkisi için PVA Ferdi'den daha iyidir. Ferdi'nin bek performansı tam bir rezalet. İleri geri koşuşturmaktan başka bir şeyi yok.Abdulle Szalai, PVA ve Ferdi ayni seviyede degil.
Biraz daha realist olalim
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Aynen öyle, tek fark Play-off aşamasında elenirse 5m€ + UEL 3.4m€ = 8.4m€ veriyormuş UEFA. Yani Tabzonspor 8.4m€, Fenerbahçe 3.4m€ alacakmış galibiyet, beraberlik falan hariçAvrupa Liginde elemeyi basarip, veya CL elemesinde Playoffdan önce elenip gruplara kalirsan = 3,6milyon.
CL de Playoffda elenip AL grubuna düsersen = 5 milyon
Ben böyle biliyorum bu primleri.
Aynen kışın prensipte bitirdiler onuGecen sezonun bitmesine 5-6 ay varken o oyuncu Frankfurt yapmıştı sanırım. Burada devre arasında sezon sonu sözleşmesi bitiyor alalım şimdiden biraz paraya diye konuşurken oyuncunun Frankfurt ile anlaştığı yazılmıştı.
Takma mevzusu senin özelinde değil genel taraftarımızda olan bir şey. 1 oyuncuya taktı mı fark etmiyor hep eleştirecek bir nokta bulup bunu abartıyorlar.adama niye takayım yav
olumlu şeylerinden de zevk alıyorum
Mertens ortaya al, yunus kanada, kaleye Muslera, Mayıs'ta şampiyonluk
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi